.

Mamselamsen

torsdag, oktober 13, 2005

Dagens höjdpunkt! Uppdaterad med Stephan.

Ett av årets sista ute-fika. Och var fikar man i Nybban om inte på torget, vid Willys. Nu är det ju som alla ser inte jag på bilden, utan Sladdis. Men min as-kalas-vackra GULDIS är med förståss. =)

Willysfika liten

Men jag kan berätta, att det snart öppnar ett nytt fik vid torget. Massor med papper för fönsterna... men jag har nog tjyvkikat. Tror det kan blir riktigt mysigt. Hoppas... hoppas att de kommer att ha hembakade muffins, kladdkakor, bullar, smaskiga fruktpajer och cheesecake. Alltså sånt som man inte går in och köper på Willys. Är det så, kommer jag att bli stammis där. Jag ääälskar att fika!

Nej, nu kan jag absolut inte sitta här vid datorn längre. Matmöblerna är hemma... i 72365 delar och Stephan sitter i tornrummet och muttrar och svär. Först över alla delar och sen över Ebba, som tror att alla skruvar och muttrar är leksaker, som man kan bära iväg med.

Han behöver uppmuntrande tillrop och borttagande av ett stycke katt. BRB

Over and out/Mamselamsen, som redan dekorerat bordet med nya dukar och ljus.


Uppdaterad efter tio minuter.

Stephan donar liten
En ytterst irriterad make! =)

4 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Glöm inte att efterdra...:)

7:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Det är klart som f-n att man måste efterdraga högen med drivved och skruvar som Jusk kallar möbler.Det var om möjligt värre än Ikeas idiotiska byggsatser.Pappselappsen.

7:27 em  
Blogger Humlan tycker...

Men nya kristallkronan är fin!

7:45 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Javisst ja, den kom med på bid. Tack!

7:51 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka