.

Mamselamsen

söndag, augusti 28, 2005

Lugnet har sänkt sig igen.

Alldeles underbart och fruktansvärt trist!

Då har de åkte hem till sin vardag igen, med en halv plastkasse torkade Trattkantareller. Skitbra... nu har de svamp för flera år och vårt gamla lager decimerades lite grand. Fortsätter det att regna så här, kommer skogarna, om en månad eller så, att vara fulla med svamp igen.

Jag kan berätta att jag nu VET hur man får in musik i min Mp3-spelare. Bara klicka och dra och vips är allt inne i "vinkorken". Just nu har jag Bo Kaspers orkester och Guns´n Roses i den. Dé ni!!! Jag känner mig som en riktig "hacker" eller något sånt. =)

Vi berättade om vår nya bröllopsplaner i natt, när ungdomarna kom hem. Jessica blev föga imponerad över Las Vegas. Hon vill aldrig mer åka dit. Låt oss säga att hon inte är någon "gambler". Första gången vi var där, låg hon hela kvällarna och tittade på film i hotellrummet. Men till slut igår, var hon beredd på att offra sig, om vi betalade "kalaset". Hon är inte dum den lilla "hönan"... "Gratis är gott". =)

Bröllopsfesten var tydligen trevlig och ingen blev skitfull och gjorde bort sig. Synd....för jag satt uppe halva natten och väntade på att få höra en massa skandaler, som att någon spytt på golvet, tafsat på bruden eller startat slagsmål. Nä... ingenting... jag är besviken! (som en kvinnlig poet en gång skrev)

Vi har snackat mycket blogg här i helgen. Och Jessica säger att min svenska inte är nått vidare och inte kan förstå att jag har så många läsare. Hm...är det egentligen något fel på att sätta ut kommatecken där det ser snyggt ut? =)

Over and out/Mamselamsen som kommaterar lite hur som helst och är lika glad ändå .

9 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Gomorron nattuggla :) /Tina

11:35 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Morrn!

11:40 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Jag tycker som du mamsen....kommatecken, punkter, utropstecken....osv....är ett sätt att smycka men också understryka vissa saker när man skriver....som du märker så är jag väldigt förtjust i de små punkterna.....men för din skull skall jag göra en rad med kommatecken,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

11:51 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Kommenteringen är det inget fel på, då spelar inte kommateringen någon roll!

Jag läser för alla fniss, skratt och tårar. Jag nickar medhållande, skakar på huvudet och suckar tungt.
Och jag är väääldigt avis på kommande familjemedlem (allergisk mot katter) och vill gärna följa hennes uppväxt och vardag i ord och bild.

11:52 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tack! Jag tror att mitt självförtroende är på väg tillbaka. =)

11:59 fm  
Blogger Gagga tycker...

Skriv precis som du vill! Hon är bara avis för att du har fler läsare!

12:22 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

gagga!!! Förmodligen. *fnissar*

12:28 em  
Blogger Cornelia tycker...

Kommatecken är väl OK - men jag är mer förtjust i tankstreck - tankestreck? har jag märkt.

8:52 em  
Anonymous Anonym tycker...

Nämen, så sa jag ju inte.. :-) Och det är klart jag är avis...

10:42 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka