.

Mamselamsen

lördag, augusti 27, 2005

Himlar och bananer...

jag ska på bröllop idag!! Jag ska sitta i kyrkan och gråååååta!

Fast jag ska sitta som en lite grå mus, längst bak i ett hörn och vara privatchauffören. Dock utan skärmmössa. Måste ju se till att ungdomarna kommer från kyrkan till festlokalen där festen går av stapeln. Förmodligen kommer det bli till att "knöka" in ett par tre stycken till i bilen, för det är flera mil mellan "hymens band" och partajet.

Kollade bilden jag lade in igår... jag har ju faktiskt nästan visat mig... Hmm... "What the heck"... Nu behöver ju ingen längre gissa vem jag är. Jag kan dock berätta att min man tyckte efter gårdagens besök i Karlskrona, att jag omedebart borde kassera mina blå linnebyxor. Och det tackar jag för... haha... jag ska köpa nya!!!

Dagens citat i Barometern: "En kvinna som vill roa sig, behöver en äkta man som förevändning"./Drottning Kristina Det där förstod jag nog inte. Nån som gör?

Over and out/Mamselamsen som nyss vinkat av sin lille idrottsman, som åkt iväg för att kasta hästsko i Åseda ett par timmar.

2 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

Jomen du ar ju bara for frigjord for att forsta det! Trots att det ar sisadar 300-350 ar sedan hon sa det sa vet jag vad hon pratar om men kanske pa ett annat satt: pa 80-talet sa hade jag en langdistansrelation i 7 ar o jag har aldrig haft sa kul som da for nar mina vaninnor sokte efter en karl sa hade jag ju redan en langt darborta o kunde koncentrera mig pa att ha KUL! Men det var ju inte det hon menade misstanker jag.

8:34 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Förmodligen inte. =)

9:12 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka