bakade ungdomarna saffransskorpor till gamlingarna. "Ohhh... saffransskorpor är det godaste jag vet"... Men inte ids baka! Det var nog värt de tre hundra, som sjalen kostade. (Se nedanför)
Over and out/Mamselamsen, som nu ska luncha på kaffe och enorm mängd skorpor.
12 Kommentarer:
Det där måste jag smaka på nån gång... Ser riktigt smarrigt ut, och saffran är ju så gott!
Smakar på landet hos mamma och pappa. Kaffe och sitta ute. Mmm
vänlighet lönar sig, t.o.m när man är vänlig mot sina barn... och kanske extra mycket om man skämmer de lite i kanten som nåt av barnen sa när de lekte att de skämde bort sina dockor..:-D
Saffran ska man BARA, bara ha i bröd. Aldrig i mat. En skorpa skulle jag nog kunna tänka mig *knaprar på tangentbordet*
Saffransskorpor är helt ljuvligt. Finns det ett recept på lur måntro?
Fast hur jag skall baka utan ugn blir en senare fråga ;)
Knapra vidare och njuut!
biggis.. saffransfisk med citron och vitt vin i är jättegott... mums mums
Recept i utbyte mot mitt på ostpaj? Hittas i min blogg idag...
Receptet hittar man på Internet. Jessica söker bara på saffransskorpor. Det ska vara dom med hackad mandel i.
Min köttgryta med saffran och potatis är uuunderbar... och smal!
Biggis!! Vad menar du med det?? Ar det en pik? Insinuerar att mitt fredagsrecept inte ar bra eller???
Ja men då vet jag, precis som mina biscotti *ler*
Ilva, det var absolut igen pik till dig. Jag klarar bara inte av saffran i mat. Det är en BRÖDkrydda för mig... All mat med saffran i smakar lussebullar för mig... :-)
Skicka en kommentar
<< Tillbaka