.

Mamselamsen

fredag, augusti 19, 2005

Himmel... vad har jag gjort?

Jag har ringt och flyttat telefonen. Iiiiiiii... jag kommer att vara utan mitt ADSL i tre dagar!!!

Hur ska det gå? Måste kolla öppettiderna på bibblan. Där kan jag komma åt min blogg, om än i små doser. En halvtimme åt gången får man boka. Ska kanske försöka flirta lite med den manlige bibliotekarien om att få en hel timme. Fast vid närmare eftertanke... Nä... han verkar inte vara typen som är mottaglig för blinkningar och komplimanger. Jag tror han skulle bli livrädd faktiskt.

Annars idag? Jag, Sladdis och "fotbollsänkan" (hon är på besök i Sverige) ska sitta och "snygg-fika" utanför Willys. Ni som har följt "stalkern" Gaggas blogg, kan kolla på hennes paparzzikort från Nybro hur den ute-serveringen ser ut. Och idag är det as-kalas-väder, så jag ska sitta där som en riktig Greta Garbo i gigantiska D&G-solglasögon. =)

Fredag = jag ska "skapa" i köket. Fast idag lät jag Stephan bestämma... snällt va? Han beställde Fransk potatissallad med ost- och senapspanerad lövbiff. Och som den blyga och timida viol som jag är, ska han få det.

Over and out/Mamselamsen dagen till ära iklädd mina Ralp Lauren-jeans för 18 dollar.

10 Kommentarer:

Blogger Vi på Kantarellen tycker...

emla!! Ja gör det. Man måste ha lite kul och mysigt mitt i vardagen. Och jag menar... vad kostar en espresso? 14:- i alla fall här i Nybban. mer behövs inte.

12:30 em  
Blogger helena tycker...

Gode gud!
Hur ska jag klara helgen nu när du är utan ADSL. Jag som är så beroende av att folk uppdaterar hela tiden. Suck! Måste jag kanske ut i solen nu då?

12:44 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Läppglanset!!! Jag vet!! Det är som en alkis på midsommarafton, som bara sippar mineralvatten.

1:17 em  
Blogger Gagga tycker...

Ser ni nån utan illgrön paraply (det regnar ju inte i Nybro idag)som kommer o fotar er när ni sitter där idag, så är det kanske jag ;)

2:14 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag kan se en springande bibliotikarie med mammsen efter sej,,,,båda med panik i blicken,,

3:32 em  
Anonymous Anonym tycker...

Lövbiffen lät god, hur panerar du den? Nyfiken...

4:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Smetar på senapen och svänder den i riven parmesan. Ja, först salt och peppar.

4:57 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

gagga! Jag trodde det var du på Willys för en stund sen. Iklädd vit linne-byxdress. Hon såg ut som om hon skulle börja prata med mig flera gånger, men inte gjorde det. Var det du, som tagit en snabbrepa till Nybban sä här på fredageftermiddagen? =)

5:06 em  
Blogger Gagga tycker...

Hi, hi, jag har inte fått ordning på bilderna än....

9:10 em  
Blogger Sallin tycker...

Uj! jag som redan har blivit beroende:) Hoppas att du kan ockupera biblans dator, får väl läsa i Barran om dina eskapader i Nybban när de försöker få dig från datorn! Fniss

9:24 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka