.

Mamselamsen

fredag, augusti 19, 2005

Ett snabbt inlägg...

Jagär inne och läser Linda Skugges blogg emellanåt. Jag har aldrig varit med om ungar som har så mycket "ränne" och är så ofta sjuka. (Asch... länken funkar inte.)

Mina tjejer har varit magsjuka en eller högst två gånger i sin barndom. Och förkylningar och liknande... tja... det var en gång på hösten och en gång på våren. Och då var ändå Camilla ett "öronbarn" som fick sin första öroninflammation vid sex dagars ålder.

Jag undrar hur det kommer sig att det är så olika. Det enda jag vet, är att mina tjejer är uppvuxna med en massa husdjur och en mamma som inte lade speciellt mycket energi på att städa och hålla saker bakteriefria. Dom var nog gatans skitigaste ungar... i alla fall Camilla som var/är ett vilddjur. Jag tror att de sakta men säkert blev immuna mot det mesta.

Vet inte.... men jag tror att ungar ska härdas.

Over and out/Mamselamsen som "preppar" dammsugaren nu. Har inte "preppat" på evigheter.

6 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag håller fullständigt med! Det är för rent idag!! Jag menar inte att det ska vara äckligt, men det här kliniskt rena är inte bra för vår hälsa och speciellt inte våra barn! Jag har hört om att det är bra att låta barnen sova ute lite på sommaren för att få tollerans mot pollen och liknande, så min lille sover i vagnen ute på dagarna lite då och då.

Jag har även hört att i och med att vi använder så starka rengörinsmedel så har vissa bakterier blivit imuna mot vissa medel. Det har alltså blivit en slags super bakterie av det som är mycket svårare att bli av med.

Lagom är bäst!

1:09 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Håller helt med föregående talare. Här har ni en som låter barnet härdas, också... Lite skit i hörnen osv...

1:23 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag älskar bekräftelse. *kramar*

1:26 em  
Anonymous Anonym tycker...

Du har ett avslutande snedstreck för mycket i länken. ;-)

1:48 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vågar man erkänna här,,att mina fyra små troll var superfriska,,,,är jag en sketkärring då?

3:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp...du och jag är sketkärringar. =)

4:55 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka