.

Mamselamsen

fredag, augusti 28, 2009

Ibland kanske man borde tänka efter lite.

Syrran och jag tog en shoppingrunda när vi var iväg... och sådant händer ungefär vart femte år. Men hur som helst kom vi in på ett ställe där jag fick syn på solpuder. Kanon tyckte jag... jag vill ju alltid ha lite på kinder och så... när jag sminkar mig, vill säga.... så jag bara rafsar åt mig en burk utan att studera den närmre... färgen var OK.

Idag skulle jag inviga den... och pudrade på lite här och lite där.... och hela jäkla ansiktet glittrade som sola i Karlstad. Inte fasen hade jag sett att det var fullt guldglitter i "skiten.
Solpuder
Men jag tänkte.... ah, vad f*n.... ska det vá så ska det vá. Så det slutade med att jag gick loss på alla sminkgrejor jag hade.... och det slutade med att jag såg ut som tje***skt gr*nsl*der!
Öga
Jösses... och sen gick jag ut på stan och var beredd på att få olika sorters erbjudanden... men icke... jag bara köpte ett nytt solpuder utan guldglitter... sen gick jag hem... med samma svajiga gång som flickorna på "Reperban" har... iallafall i min fantasi. :-)

Ungar! Det finns ett alldeles nytt solpuder här.... och det är först till kvarn som gäller.

Nu ska jag börja skapa lite... mjuktuggat! Stephan har fått sin brygga idag och den är lite löst fastsatt, för att se så den verkligen passar. Så hackat och malet står på menyn. Pannbiff fyllda med Västerbottenost. Bubblet ligger på kylning... fast jag tror jag lugnar mig med det till det magiska klockslaget... 17.00 pip!

Och fortfarande väntar jag på att Camilla ska lägga upp sina blodiga ickeexisterande tänder på bloggen.... bilder alltså.

Over and out/Mamselamsen, vacker som få

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Solpudret passar ju galant till alla dina guldiga grejor. Du blir som en stålande sol!
/T ss

4:58 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja.. det var just det. Fast det guldiga har krupit allra längst ner i alla mina rynkor... och verkligen accentuerat dem.

5:26 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka