.

Mamselamsen

torsdag, augusti 06, 2009

Det trevligaste idag!

Millan börjar må bättre på alla sätt... även om hon är långt ifrån bra... och att hon efter många turer har börjat hos tandläkaren igen. Någon kommer kanske ihåg hennes djävulska resa i vintras med rotfyllningar utan att vara bedövad.... och en tandsköterska som höll fast henne och sjöng ryska vaggvisor, medan Camilla själv vred sig i stolen i djävulsk smärta. Det slutade med att de fick fixa till det sista under halvnarkos på lasarettet. (Som på flera av oss familjemedlemmar tar inte bedövning ordentligt.. fast just denna tandläkaren trodde inte på henne.)

Men nu är det dags att ta tag i hennes smått söndervittrande framtänder (taskiga fasader, gjorda i USA). Det har varit mycket tjafs med tandläkaren om vad det skulle kosta. Men i och med att Millan har ett skriftligt kostnadsavtal med dem... blev det alltså den summan. Fast det krävdes en hel del kontakt med chefen på kliniken... som även hon gick på Camillas väg.... och hennes skriftliga "promises".

Så den damen kommer nu att få fyra stifttänder.... skitbilligt! Så galet billigt att hon drämde till med en tandblekning också... även den skitbillig.

Jösses... bara hon nu inte kommer att se ut som en viss sångerska som Can Vråla!

BTW.... Inget Kalmar idag. Någon som är förvånad? :-)

Over and out/Mamselamsen