.

Mamselamsen

torsdag, augusti 06, 2009

Folk och folk.

Jag vet inte hur de tänker i den här kommunen.

Nybro Vikings får skulder på cirka 160.000:- avskrivna, på bekostnad av andra föreningar. Bl.a. Korpen... som får vanliga dödliga på fötter och därmed en bättre hälsa... de blir av med sitt hyresbidrag på drygt ca 30.000:-. Så ledsen alla hundratals "Korpare" Ni kanske blir av med er lokal, när finlirarna, med dess ordförande (f.d. kommunalråd) har företräde.

Liten påminnelse.
Ni kommer väl ihåg ombyggnaden av stationsområdet här.... mest ytarbeten, som gick löst på minst 75 miljoner.... eller "matlagningsköket" i Hanemåla för nästan 45 miljoner. Hm... undrar vad "Ättestupan" vid torget kostade? Många många miljoner!

Det är väl då för tur att man bor i en gigantisk storkommun med fenomenala skatteintäkter... och inga arbetslösa.... inga socialbidragstagare... inga sjuka... inga gamla. Så de kan russla lite hur som helst med våra skattepengar, utan att det gör något.

Over and out/Mamselamsen, som med största sannolikhet flyttar från denna kommunen innan årets slut

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Vilken kommun flyttar du till som är så mycket bättre än Nybro?

9:17 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ingen aning om var vi hamnar... vet inte ens om vi hamnar i Sverige.

Världen kommer att ligga öppen för oss. :-)

Att jag skriver om Nybro, beror på att jag har lite insyn i vad som händer. Om jag flyttar till en annan kommun kommer jag att hålla koll på den också.... och skriva om saker som jag tycker är fel i min lilla lilla blogg.

9:21 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka