.

Mamselamsen

söndag, juli 26, 2009

Som om inte jag visste!

Ni som har följt mig, vet ju att jag hållit på med powerwalk... lite från och till under många år. Nu är det någon typ av sensation i Aftonbladet.

Jösses.... de hade ju bara behövt fråga mig, så hade jag kunnat berätta hur galet effektivt det är. Flåset blir bättre för varje dag som går... och kombinerar man sen det hela med "Turbodieten" de tre första veckorna, rasar även kilona och ämnesomsättningen skjuter i topp.

Nu har jag bara kört med Turbodieten i knappt två veckor.... som avslutades med att Camilla kom hem och allt sket sig. Kolhydraterna har nu skyfflats i stora lass in i munnen under en veckas tid.

Men jag har fortsatt att "powra" mig... så jag har väl inte fallit helt. Imorgon åker jag hem igen... och maten ska väl komma till en sansad nivå igen. Ansenliga mängder vin och skumpa under en veckas tid är ju inte riktigt bra.... särskilt inte för min stackars lever.

Men som sagt... nu är sötebrödsdagarna över. Tillbaka till verkligheten i Nybban med allt vad det betyder av blomkål, spenat, kyckling, lax och frukost /proteinsmoothisar (det enda som vi kan få ner på morgonen). Och vägarna ner till Svartbäcksmåla, ska börjas trampas igen.... en alldeles lagom runda på ca. 6 km.... och den klaras av på ca 50 minuter. Snacka om att "powra".

För Stephan och jag ska nu komma i form igen... efter en ganska lång tid av svullande... och den enda friska luft vi fick, var när vi vevade ner bilrutorna.

Fast jag får inte bli för frisk och hälsosam... så nu ska jag gå ut på balkongen och ta mig ett bloss.

Over and out/Mamselamsen


3 Kommentarer:

Anonymous Lotta tycker...

Kul att se dig tillbaka... jag undrade just vad som hade hänt dig.

Lotta

11:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Lotta: Inget särskilt har hänt. Tröttnade bara.

10:32 fm  
Anonymous Lotta tycker...

Det får man göra ibland... Välkommen tillbaka i alla fall!

7:03 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka