.

Mamselamsen

lördag, juli 25, 2009

Hänt sedan sist.

Lite resor och trippar hit och dit. Många roliga och otroligt skruvade upplevelser som skulle ta alldeles för lång tid att skriva om. Men vansinnigt roligt har det varit.... särskilt en, där en bartender skulle "hämnas" på Camilla genom att ta upp henne på scenen. Han trodde väl att hon var en blyg viol som skulle skämmas arselet av sig genom att få alla blickar på sig. Skämdes hon? Hahaha... nä, hon var ju i sitt rätta element och tog över hela klabbet.... och bartendern fick se sig förflyttad åt sidan. Jag har det på video.. får se om hon eller jag lägger upp det på bloggen någon gång.

Vi har inte flyttat... men hux flux har vi flera som är intresserade av att köpa huset. Men i och med att det är semestertider har allt lagts på is till mitten av augusti.

Jag håller på att hurtbulla mig igen.... måste ju vara vältrimmad till bröllopet. Kläderna hänger redan hemma... en storlek för små!

Har varit på en inte allt för sorglig begravning... fast om allt hade varit rätt, borde den ha varit det. Men tyvärr... rätt likgiltigt kändes det.

Jag får skriva mer sedan.... har en överfylld blåsa... så pass att jag har börjat se gula ubåtar. (Måste passa på nu när det är ledigt i badrummet här.)

Over and out/Mamselamsen

1 Kommentarer:

Anonymous Inna tycker...

Åh så hærlgt att du skriver øppet igen! Jag har saknat dig och dina reflektioner rejælt!

10:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka