.

Mamselamsen

lördag, maj 09, 2009

Svininfluensan... igen!

Det skräller högt om att läkemedelsföretagen borde lägga om sin tillverkning från vanligt influensavaccin till "svininfluensavaccin".

1. Svininfuensan har dödat ett par hundra personer i världen. Fast det är inte ens belagt.
2. Den vanliga influensan dödar många, många hundra tusen människor varje år.

Frågan jag ställer mig är, hur många kommer att dö i den vanliga influensan i höst och i vinter, om det inte kommer att finnas tillräckligt med vanligt influensavaccin för gamla och andra som är infektionskänsliga?

Och en sak till.... munskydd skyddar inte... om du har funderat på det.
23

Over and out/Mamselamsen, som simmar lugnt.


BTW!
Jag kommer att skriva kryptiskt och inte länka någonstans. Med tanke på vad som har hänt de sista månaderna... och alla åsikter som kastas omkring om att vissa ljuger och att andra är änglar... skit i dem.... jag kommer aldrig mer att kommentera där. Alla utom en, verkar ha tagit sitt förnuft till fånga och fattat hur läget är. Och den siste.... tja.... den personen är så korkad, så det är inte ens värt att lägga energi på.

Så tycker jag... "Korkbloggen" ska inte få sådan uppmärksamhet, bara för att det skrivs en viss sak.

Jag kommer att tiga ihjäl det... inte ens gå dit.

1 Kommentarer:

Blogger Lisa tycker...

Håller med om det sista! Har läst en del och kommenterat men det är ingen idé att lägga energi på att ens bli förbannad.Det finns vissa personer som ALDRIG skulle erkänna att dom har fel hur än detta slutar.Stackars dom säger jag bara...Att lägga ner så mycket energi på att bemöta varje litet ord eller påstående och hela tiden försöka "bevisa" den enes skuld och den andres oskuld,bara det gör att man blir misstänksam,verkar en aning desperat.Sen när flyttade domstolen in på hans blogg?Vem är det man försöker överbevisa?Kommentarer,förklaringar mm från en person som varit i samma sits bortförklaras och istället göras en massa antaganden om hur allt skulle ha blivit i framtiden(är personen månne en spåkärring?) Fr.o.m nu gör jag som du,tiger....och skiter i att läsa allt "dravel"

11:51 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka