.

Mamselamsen

söndag, maj 10, 2009

Ett sista inlägg... trots allt.

Som många vet har jag tillsammans med väldigt många andra.... ja, alla Ni.... varit väldigt involverad i ett kidnappningsfall, som fick en upplösning. Inga namn, för det har jag lovat mig själv att aldrig skriva igen. Dock finns det fortfarande massor med kidnappade och bortförda barn i och utanför Sverige. Barn som har blivit bortförda av sina mammor eller pappor... mot lagen.. och dessa barn som ibland lever ett förskräckligt liv, med ständiga flyttar... ingen ordentlig skolgång... att alltid vara tvungna att gömma sig. Just ett sådant specifikt fall finns att läsa om på sidan:

Saknade barn (länk)

Sakn

Jag kommer att efter förmåga.... stödja denna sida.... och hjälpa till för att något/några barn ska få komma till rätta.

Gå gärna dit och läs.... det är massor med barn som idag är bortförda och kidnappade. Länka gärna... kommentera.... gör vad du vill. denna sida behöver mycket mer uppmärksamhet, än den får idag. Organisationen "Saknade barn" är en stiftelse, vilket betyder att det finns ingen som helst personlig vinning i det hela.

För tänk om vi tillsammans, än en gång, kunde få ett saknat barn att hitta hem.

Så där... nu återgår jag till min bloggpaus.

Over and out/Mamselamsen

5 Kommentarer:

Anonymous Susanne tycker...

*Rys* Läste precis att det som du och jag är allergiska mot har dykt upp i Moskva och gör flera andra sjuka. Nä nu börjar det nog klia lite i halsen bara utav att skriva om henne. Snälla forskare Mamsen och jag vill ha ett botemedel NU helst i går faktiskt. :-)

Kram

6:59 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Susanne: Asch... det går över av sig självt. Det är som med glaset i maten.... skriver man inte om det... som kommer det att försvinna. :-)

7:55 fm  
Anonymous Susanne tycker...

Det är sant men det har inte skrivits så mycket om henne på ett tag och allergin har varit lugn. Men så läser man på löpsedeln att människan kastat sig ut i publikhavet mm, vad tror hon att hon är GUD eller? (ja just det så är det nog)*fniss*

Men jag blir såååå allergisk när jag ser artiklarna och jag läser dom inte men som sagt det sticker så i ögonen att jag blir irriterad.

Som sagt ska inte ödsla tid eller energi på henne men kan ju inte med henne bara.

Önskar dig en underbar dag!

Kram

8:14 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Susanne: Hahaha.... var det DET du menade.... haha. Jag tänkte på en helt annan sak.

Ja, vad det gäller den människan, iddes jag inte ens läsa artiklarna.

9:23 fm  
Anonymous Susanne tycker...

Haha, förstod att du inte fattade riktigt vad jag menade det var därför jag förtydligade lite.

Efter att bara ögnat förbi artikeln så fick jag tamejfan utslag. *kliaklia*

Får nästan spyreflexer också, hon skämmer ju ut Sverige genom att bete sig som en "DIVA" *dubbelrys*

Nä nu ska jag smeka valpmage (lät perverst) så att jag kommer på andra tankar.

Kram igen!

10:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka