.

Mamselamsen

torsdag, januari 15, 2009

Nu jäklar måste vi städa igen....

... plocka undan grejor.... foton och liknande. Tja, då fattar alla vad som är i görningen.

När jag gick runt och plockade lite, såg jag min skrivbordsskiva. Den är i skinn och under åren, har ett antal kattor rivstartat och tvärnitat från den. Ett och annat märke har uppstått. Ibland har dessa tvärnitar förresten misslyckats totalt.... när det har legat en massa papper på bordet. Då har de... Elsa speciellt, slajdat med bredsidan rakt in i datorskärmen... så den har jag flera gånger fått resa upp, när den glidit ner på elementet bakom skrivbordet. :-)
Skrivbord
Men vad fasen kan man göra åt alla dessa märken? Jag fattar att de inte går att få bort.... men på något vis göra så att de inte syns så galet mycket..... för jag älskar mitt skrivbord.

Tror Ni att ofärgad skokräm skulle funka?

Over and out/Mamselamsen

4 Kommentarer:

Blogger Bantartant tycker...

Ang. dit skrivbordskinn (?) så skulle jag kolla med en riktig körsnär eller annan som kan skinn. Min syster har ett liknande bord och där är samma problem men hennes skinnskiva är i grönt skinn = SNYGGT!

5:27 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Sak fundera på saken... bordet har genom åren blivit ganska skabbigt.

Min skiva är också grön :-)

1:14 em  
Anonymous Anonym tycker...

Skokräm blir för torrt för att vara rätt för skinn på möbel. Läderbalsam är grejjen! Jag använder det ofta i jobbet som bla innebär renovering av gamla kollekthåvar = riktigt torra skinnkragar.

Lägerbalsam finns i massor av olika sorter men det viktiga är att INTE innehåller en massa kemikalier, så naturligt som möjligt. Skomakare och/eller skinnhandlare brukar ha.
Happy hunting!

PS: Läderbalsam kommer dessutom inte förstöra den fina reliefen. :D

3:51 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Lysande: Jag ska genast gå till Stephans kubbpolare... han är skomakare.

12:01 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka