.

Mamselamsen

måndag, januari 12, 2009

På onsdag är det vår!

Dags för julgrejorna att få börja sin årliga vila i diverse kartonger. Jag har redan börjat tömma tre rum på tomtar. Kommer att fortsätta till på onsdag... det är ju, som många här vet, en hel del som ska plockas ner. :-) Och när det är gjort kommer den vanliga vårkänslan över mig. Julen är slut... visserligen är det bara i mitten av januari.... men i mitt huvud är det vår... basta! Och på onsdag kommer jag att köpa min första Primula att ha på matbordet.
blomma
Så Gud nåde farbror Frost om han skickar hit mer snö. Det är så bra som det är. Snöfritt och ett par plusgrader... en perfekt pre-vår.

Ska nog ta och köpa en bukett med rosa tulpaner också... och rosa måste de vara.

Jösses, vad jag russlar!

Ett tips till den som har galet många juldekorationer... typ jag. Varje år när det närmar sig Advent, måste jag alltid rota igenom alla jullådor för att hitta alla "adventsgrejor" och det ser ut som Jerusalems förstöring uppe på vinden... värre än vanligt. Men i år, ska jag plocka ner allt till Advent i en låda... och skriva Advent på den med stora svarta bokstäver. För nu ska här bli ordning och reda.

På onsdag släcks även balkongerna... så vill någon se hur "vackert" det är, får Ni skynda Er. Visserligen kan man se alla renar, granar och tomtar efter det... fast släckta... Stephan vägrar nämligen att demontera det hela, när det är kallare än 10 plusgrader... så framåt mitten på mars är de väl borta.

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

En sådan låda har jag sedan flera år tillbaka. Väldigt praktiskt faktiskt!(Maken som är väldigt ordingsam till skillnad från mig ordnade detta skall väl sägas) ;)

10:47 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ingela: Precis så ordningsam ska jag också bli. :-)

1:38 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka