.

Mamselamsen

onsdag, december 03, 2008

Jag, en temporär konsumtionist.

Uner elva månader om året är jag den sämsta människa på denna jord att konsumera... fast under december får jag spatt. Jag köper julklappar som en komplett galning.... och älskar det! Skillanden att köpa julklappar idag om man jämför med för några år sedan är att många av julklapparna bara är en klicktryckning iväg. Hälften av allt som kommer att ligga under granen i år är köpt på Internet. Enklare och framför allt mycket billigare.

Julklappsgömman så här långt.
Julklappar
Men idag ska jag iväg på äkta gammaldags julshopping... listan är skriven så jag slipper irra omkring och inte veta vad jag ska köpa. Som den vänliga hustru jag är frågade jag självklart Stephan om han ville följa med... fast jag redan visste svaret. "Åk du själv, jag vet att du blir som en stressad utter av att ha mig i hasorna." *puh*

Så jag ska fixa till Sveriges konjunkturnedgång och konsumera! Det jag lägger på julklappar kommer att vända Sveriges dalande ekonomi.... och regeringen kommer att personligen tacka mig.

Herre Gud... vem försöker jag lura? :-)

Over and out/Mamselamsen, som älskar julen med allt vad det innebär.

2 Kommentarer:

Blogger Karriärmamman tycker...

Oj, vad flitig du är som slår in alla presenter direkt! Även jag shoppar julklappar på nätet - nästan alla faktiskt. Hoppas du hittade det du sökte efter!

12:56 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Oppps... inställt.

1:07 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka