.

Mamselamsen

lördag, november 29, 2008

Inte alltid kul att få rätt.

Ni vet det där nya stationsområdet som byggs här utanför.... det är klart nu och här om dagen såg vi hur det stod några karlar och monterade parkbänkar som sedan fint ställdes ut lite här och där. När vi var ute gick vi fram till dem och frågade dem hur länge de trodde att parkbänkarna skulle få stå där de ställdes. Asch, sa de.... de är ju jättetunga, ingen orkar på egen hand flytta dem..... varje parkbänk kostade drygt 10.000:-/st sa de.

10.000 kronor för en parkbänk!!

Hur som helst.... det tog tre dagar innan första bänken låg i en rabatt. Vi såg när det gjordes.... vi såg även hur samma j*vla snorvalp gjorde en kickspark mot en av de låga lamporna som ska visa var övergångsstället är. Han missade som tur var... för även de kostar väl multum.

Och vad gjorde vi då? Inte ett skit! Skulle vi ha sagt till honom, skulle han bara ha hånskrattat och sagt åt oss att ringa polisen. De vet nämligen att det inte finns någon polis i stan.... och skulle vi ha ringt polisen, skulle de ändå bara ha svarat: "Tyvärr, vi har ingen bil i närheten." De tar inte ens emot anmälan.... vi vet, för det har nämligen hänt flera gånger förut.

Så, vi tittar.... åt ett annat håll.

Vad skulle Ni ha gjort?

Over and out/Mamselamsen

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Gått ut och tagit kort på ungdj-ln och skickat till skolorna runt om i trakten sen får rektor och lärare ta sig ett snack med familjen! (Ev. koppla in socialen också.)

4:11 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag hade ringt varje gång och tjatat ut dom.

5:37 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka