.

Mamselamsen

torsdag, november 27, 2008

Så där ja.... nu har väl ingen missat vad jag tycker om illegal fildelning. :-)

Eftersom jag inte tror på IPRED-lagen... kan ingen ge mig förslag hur vi ska gå till väga för att kulturarbetare ska kunna få intäkter på sina skapelser?

Fast jag kom att tänka på en grej. Jag tycker det är förbaskat orättvist att de som sätter upp teaterföreställningar och får folk att betala för att konsumera en föreställning. Jag föreslår att vi ska ha två ingångar. En för de betalande och en för de som inte vill betala. De ickebetalande får visserligen lite sämre platser, men de kan i alla fall se om förställningen är något att ha, så att de kan gå tillbaka veckan efter och betala för bra platser.

Men eller hur? :-)

Nu har jag inte tid med varken fildelning eller IPRED... testandet av Adventsljusstakslampor fortsätter. För visst är det väl konstigt att massor med lampor har gått åt pepparn när de stått stilla och fint på vinden under sommaren.

Over and out/Mamselamsen

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Mc Donalds behöver folk speciellt nu i juletid!

Tips till alla arbetslösa omusikaliska kulturarbetare...

7:08 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag tror att det finns en hel del inskränkta akademiker också som skulle kunna söka dit.

7:23 em  
Anonymous Anonym tycker...

Inför data-stim-system. Alla som har dator och nätuppkoppling får betala en årsavgift likt TV-licensen. Och så himmelens svårt ska det väl inte vara att kunna se hur mycket som laddas ner och varifrån så att artister av alla de slag kan få ersättning?

Kan man spåra fil-delare kan man spåra resten med.

Tycker jag!!

4:25 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka