.

Mamselamsen

onsdag, november 26, 2008

Varför jag inte bloggar om oss själva längre.

Det är fortfarande så mycket som hänger i luften här och jag vill inte delge omvärlden om något av det. Vi har liksom fem olika vägar vi kan gå... men först måste det ena hända och sedan det andra och sedan det tredje.... ja, Ni fattar va?

Många har åsikter om vad vi håller på med. Jag har t.o.m. fått frågan om varför vi inte skaffar oss "vanliga" jobb. Svaret på den frågan är väldigt enkel. Under alla år jag lyssnat på människor som pratar om sina "vanliga" jobb och det enda jag hört är hur jäkla dötrist och jobbigt det är. Det enda de längtar efter är fredagen... och ett sånt liv vill inte jag ha.

Och nu när jag har chans att välja.... så skiter jag nog i "vanligt" jobb.... jag vill fixa ett eget jobb... ett jobb där jag får "bygga".

Vad det blir har jag/vi inte en aning om och just nu skiter jag nästan i vilket... fast inte riktigt, för nu står ju julen för dörren.

Där av min hyfsade bloggtystnad. Fast man vet aldrig... det kanske blir som Biggis säger.... att jag inte kommer att kunna lägga av med bloggandet. :-) Vi får se... det kanske dyker upp en och annan stake framöver.

Over and out/Mamselamsen

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Fortsätt du! Det är så kul läsning och din fars lilla historia om Berings Sund lever vidare i olika kretsar så kör på som vanligt.

11:02 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

OK... jag lyckas tydligen inte med att lägga av. :-)

4:24 em  
Anonymous Anonym tycker...

En del skulle nog vara avundsjuka... till dem har jag bara tre ord:

Du kan välja!

Välja vad? välja vad du vill göra i framtiden förstås! och nu! gör om din dröm till ett mål, bygg upp en handlingsplan och sätt igång.

Svårare än så brukar det inte vara. Resten är målmedvetenhet... men det är klart... de flesta vill sitta kvar i soffan och få stekta sparvar flygande in i munnen...

*ler*

4:29 em  
Anonymous Anonym tycker...

Visste jag väl!

10:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka