.

Mamselamsen

måndag, november 03, 2008

Ibland fattar jag ingenting.

Många, många gånger har jag varit i Stockholm och när jag sedan kommit hem till de Småländska skogarna har jag satt mig vid datorn och betalt in alla trängselskattavgifter med mitt Visakort. Mycket behändigt!

Idag satte jag mig som vanligt och skulle betala in mina tio kronor... vi körde bara genom tullstationen en gång. Och jag letade och letade och letade på Vägverkets hemsida, men hittade inget ställe att betala på. Som den rättrådiga människa jag är, ringde jag upp och efter att ha blivit kopplad lite hit och dit, fick jag svar.

Man kan inte betala med kreditkort längre, utan jag kommer att få en faktura hem hit, på tio kronor. Lysande! Först ska någon hyfsat välbetald människa sitta och skriva ut min faktura, stoppa den i kuvert, skriva på adressen och därefter ska kuvertet frankeras med sex kronor, för att nå mig.

Om detta med trängselskatt inte går ihop sig... skyll inte på mig... jag försökte i alla fall hålla kostnaderna nere.

Over and out/Mamselamsen


BTW! Glöm inte att årets årgångsglögg från Blossa släpps idag. Jag ska fort som fanken dit och försöka få tag på några flaskor att ha till jul

3 Kommentarer:

Blogger mikebike tycker...

hej mamselamsen! long time no see.
jag har blivit nominerad till en bubblarrecension hos tyskungen. rösta på mig please: http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

11:31 fm  
Blogger Humlan tycker...

Jag var på vinprovning på Vin&Sprit för ett tag sedan och där fick jag höra att årets årgång var jättegod. (Tyvärr fick vi inte smaka på den, men flaskan stod i utställningshyllan, så vi började prata om den.)

...undrar om jag också skulle...

11:40 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Mikebike: Det är väl fullkomligt självklart att jag röstar på dig. Jag bryr mig inte ens om att kolla in de andra bloggarna. Jag ler fortfarande åt i ditt inlägg om när du "rejsade" med en gammeltacka nerför en backe.En gammeltacka med ballongdäck. :-)

Humlan: Gör det.... så kan vi jämföra vid jul, vad vi tyckte.

11:48 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka