.

Mamselamsen

söndag, november 02, 2008

Att hitta ett billigare alternativ.

För någon jul sedan önskade sig Jessica sig parfymen "Clean"... och jag fick mitt livs chock när jag stod i kassan med Visakortet i handen. Svindyr! Men jag köpte den ändå... man vill göra göra barnen glada och chica. :-)

När det nu i år började dra ihop sig till ungarnas födelsedagar, fick jag en liten diskret länk på mailen... ut på Internet där man kunde hitta denna "luktagotten".
Library
Bara 150:-... och jag litade på att Jessica hade luktat på den och att den var smaskig. Jag beställde tre...en till oss var. Doften heter "Laundromat" från Library of fragrance och doftar himmelskt.

Igår gjorde jag en repa in på vårt lilla "mall"... Köpmannen. Man måste ju hålla sig uppdaterad om allt skvaller i byn... och jag lovar, att det som de som jobbar där inte vet, är inte värt att veta. Så nu har jag fått månadens skvaller. När jag sedan gick in på Lindex, fick jag nästan glädjefnatt... de hade för det första tagit in hela kollektionen av Library of frangrance. Jag luktade över alla dofterna.... och det var faktiskt bara "Laundromat" som doftade himmelskt. Bredvid detta ställ med "luktagotter" stod ett annat ställ. Sally Hansen! Dock inga nagellack, utan bara nagelvårdande produkter. Man kan ju alltid hoppas på att de tar in nagellacken senare... för de är ju trots allt bäst i hela världen.

Själv har jag ägnat morgonen åt att blanda nagellack... efter eget huvud. Några droppar från den flaskan och några droppar från den flaskan.... och till slut blev det babyrosa och jag totalmatchar min fenomenalt vackra och lurviga morgonrock... så f*n vet om jag över huvud taget kommer att klä på mig idag. Jag vill ju matcha... juh.
Babyrosa

Over and out/Mamselamsen, vars make tyckte att färgen var skitäcklig.

3 Kommentarer:

Blogger Béatrice Karjalainen tycker...

Ihhh rosa. Hade den färgen varit på läpparna hade den hetar Kuksugarrosa.

2:08 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Undrar vad den heter när den sitter på fingrarna? :-)

8:36 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag har sett flera bloggare sista tiden som skriver om sally hansen, , jag såg även att det säljs hos frozza.se var in där och kika nyss och de hade nagellack, så titta in där

9:27 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka