.

Mamselamsen

torsdag, oktober 30, 2008

Oprovocerat våld!

Jag har ibland skrivit om min bästa väns son, David... han som är läkare och som jag försökt gifta bort Camilla med... hon vägrar, då hon tycker att det skulle kännas som att gifta sig med sin bror. De har känt varandra sedan de var små. :-)

Han och en kompis var på väg hem från en fest... de gick i godan ro på en gata i Eskilstuna och bakifrån kom det två killar som var vitmålade i ansiktet (förmodligen något Halloweenaktigt) och bara hoppade på dem... slog ner dem... sparkade dem medvetslösa. David förlorade en liter blod på gatan, innan någon ringde efter ambulans och fick dem till lasarettet. Där väntade operation i ansiktet på David... bl.a. var näsan helt massakrerad och fler tänder var sönder. Han är nu sjukskriven... förståss! Chocken, hjärnskakningen, näsan och hans helt igenmurade ansikte skulle ju skrämma slag på alla patienter.

Idag ringde polisen till dem och berättade att de lade ner anmälan. Det fanns inga vittnen som med 100% säkerhet kunde identifiera idiotkillarna.

Jag nästan kräktes när jag fick reda på allt detta.... David är ju världens snällaste och mjukaste kille, som aldrig skulle göra en fluga förnär.

Nu kanske Ni kan förstå varför jag har "beväpnat" Jessica och Camilla... det finns idioter överallt.

Over and out/Mamselamsen, förbannad

4 Kommentarer:

Blogger Klimakteriehäxan tycker...

Trist. Sorgligt. Eländigt. Hoppas han blir bra.

9:37 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Klimakteriehäxan: Ja, gräsligt är det.

10:23 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Sånt här gör en förbannad på både polis och slagskämpar! Det bäddar för medborgargarden när inte staten skyddar medborgarna och straffar förövarna! *morr*

2:54 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

anonym: Eller så börjar man "beväpna" sig.

/Mamselamsen

4:16 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka