.

Mamselamsen

torsdag, oktober 30, 2008

Ni skulle bara ha sett oss.

Läser i Aftonbladet om hur Skatteverket kan vara lite petiga om vad som ska vara avdragsgilla scenkläder och vad som är vanliga kläder, vilket för oss... för 35 år sedan, resulterade i det mest bisarra scenkläder. Hohoho... jag minns det så väl. Illgröna, vida gabardinbyxor, vita tunikor med gigantiska illgröna applicationer, illgröna kragar som gick ända ut på axlarna och illgröna manchetter som gick upp till armbågen. Shit... och skräffarsydda var de också. Till detta hade jag enorma platåskor med skyhöga klackar.... skor som jag fick nytta av ibland, när idioter satt på scenkanten och drog i min micksladd. Vad jag gjorde? Hm, låt säga att de "olyckligtvis" hade rätt platta vänsterhänder efter att par drag med högerhanden.

Men hur som helst... jag är väldigt glad över att vi inte tog några "Idolkort" med de scenkläderna på. Fast detta kortet är ju inte heller direkt något som man med glädje sätter in i familjealbumet. :-)
Accident
Fast redan då var jag snyggast i hela världen.

Over and out/Mamselamsen

6 Kommentarer:

Blogger Unknown tycker...

Wunderbar :)

1:12 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag veeet!

2:52 em  
Anonymous Anonym tycker...

Skatteavdrag i all ära, men jag har aldrig riktigt förstått varför musiker inte bara sa "jaha, då spelar jag väl i jeans och t-shirt då"??? Jag menar, hur idiotisk är man villig att se ut för ett par kronor mindre i skatt. Ett och annat klädesplagg måste folk ju haft ändå, trots att det var 70-tal, så risken att vara tvungen att stå naken på scen var väl minimal (fast det had kanske ökat intäkterna mer än eventuell förlust av skatteavdrag...)

Du var ju en riktig läckerbit, men varför har du cyklop på dig??? :-p

4:51 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

David: Faktum är att vi tyckte att vi var skitcoola. Cyklopen var även det galet inne då... och bara lugn... det är på väg tillbaka igen. :-)

5:54 em  
Anonymous Anonym tycker...

Så jäkla cool bild. :-D / Linda

8:28 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Linda: Nu skojar du va? :-)

10:05 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka