.

Mamselamsen

lördag, november 01, 2008

Har kollat på Dansbandskampen

Ooooaoow.... vilken backflash . Jag blev 20 år igen och sjöng i en Folkpark i Sverige... det var tider det. Men det bandet som jag tyckte skulle gå vidare ikväll, rök... Highlights. Fan!

Mina kriterier för ett bra dansband är:
1. Alla måste sjunga rent, eftersom det inte finns någon "pitchning" att ta till. Detta gör alltså sångarna i dansbanden mycket bättre än många i Idol... och för all del en del andra artister.
2. Alla måste vara engagerade på scen. De som dansar bryr sig kanske inte så mycket, men det kryllar ju ofta av panelhönor och paneltuppar.... och de måste ju ha något bra att titta och lyssna på... så det är ju egentligen för dem man spelar.

Så fan, att Highlights rykte all världens väg.... det var ett ungt, nytt och fräscht band, med en sångare som hade utklassat varenda en i Idol.

Over and out/Mamselamsen

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

jag ringde faktiskt och röstade på dom men det hjälpte ju inte, Andreas sjunger faktiskt riktigt bra, minns inte att han var så bra när han var med i Fame Factory.

11:45 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

anette: Har han varit med i Fane Facotru... hade jag inte en aning om.

/Mamselamsen

8:20 fm  
Anonymous Anonym tycker...

jodå men han blev så mobbad där stackaren, skönt att han fortsatte med musiken och inte gav upp för det trodde jag faktiskt att han skulle göra.

10:53 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka