.

Mamselamsen

lördag, november 01, 2008

En helt vanlig fredag!

Jupp, den spenderas för det mesta hemma.... vi är inte några direkta "uttgångsmänniskor"... tja, sen finns det inte så himla mycket att gå ut på här i Nybban. Faktiskt ingenting. Och får vi för oss att äta "ute... blir vi för det mesta besvikna.... ingen kan ju laga mat som vi! :-) Så igår satt vi och spånade lite på vad vi skulle ha för skapelse på kvällen. Kycklingfilé det visste vi.... men sen? Vi spånade lite fram och tillbaka om vad som skulle kunna bli gott. Det slutade med att vi skulle göra Kycklingroulader med fyllning av inlagd gurka, Västerbottenost, och senap. Och vet Ni? J*vlar vad gott det blev!
Kyckling roulader
Efter att de små fyllda pullorna puttrat runt en stund blev det en alldeles fenomenalisk sås med smak av fyllningsblandningen. I kastrullen finns det kommande potatismoset. Mitt mos med massor av smör, socker och muskotnöt och lite salt. Jag hade tänkt att göra Ilvas polentamos, men längtan av att stå och röra i en halvtimme var minimal. Ledsen hjärtat.. det blev potatismos istället. :-)

Men hur som helst.... jag är en fena på att laga mat! Hur det blir den dagen, när/om vi öppnar en restaurang här, vet vi inte... det är ju Stephan som ska laga mat då... och han, han är ju bara kock.

Som en redig bloggare kommer även Dagens kockutstyrsel.
Outfit
- Murkna tofflor från Target.
- Jeans, Calvin Klein, Ross, USA. Underbart strechiga.... passar både en 36:a och en 40:a. Kan erkänna att jag i snabb takt börjar närma mig maxgränsen.
-Tröja KappAhl.
- Trosor. Råååååsa.... fel, efter att jag tittat efter. Vita med en liten hund på från Viktoria Secret. Jaja... jag vet att de är från gårdagen och att jag fortfarande har dem på mig. Men jag sover ju i dem. :-)
- BH... en bajsbrun från Wallmart.
-Som alla kan se har magtryckaren hamnat längst in i garderoben... den är för liten!

Nu ska jag inte sitta här vid datorn längre... troooor jag.

Over and out/Mamselamsen, pigg så jag skrämmer mig själv.

2 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

du, jag tror nog att du valde rätt rätt! känner dig...
och det låter gott dessutom!

10:12 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ilva: Det VAR skitgott. Måste skriva upp receptet någonstans... för som du vet... "Minnet är gott, men kort".

10:34 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka