.

Mamselamsen

fredag, oktober 17, 2008

Häftigaste sängarna.

Aftonbladet visar de höstens häftigaste sänggavlar.... rätt trista tycker jag. Annat var det med den sängen som vi hade förut... där vi fixade till en alldeles speciell sänggavel. En del av en gammal soffa!

Tänk Er denna soffan, fast klädd i mörkröd plysch och oändligt mycket mer träsniderier på ryggen.
Soffa
Vi hade en sådan i källaren... tyvärr blev nederdelan vattenskadad... men vi ville inte slänga en sådan fin "arvesoffa", så vi (läs Stephan) monterade bort allt utom ryggen. Den skruvade han upp på lagom höjd på väggen i sovrummet.... sköt sängen intill och vips hade vi världens häftigaste säng.... med färdigt ryggstöd och allt. Precis passandes vår gruvligt kitschiga smak. :-)

Många bra och ibland konstiga saker har Stephan gjort om eller byggt under sina dagar. Rekordet har nog den svartbetsade toapappershållaren han snickarde ihop under vår fattiga tid. Hans far... möbelsnickaren höll på att avlida av skratt och påstod att den toapappershållaren skulle vara det enda som skulla vara intakt efter en atombombsattack.

Jupp.... en rejäl doning var det... och gratis... men den funkade inget vidare...toarullen försvann på något vis i den... och byttes ganska snabbt ut mot en i plast för 4,75 från Neikters :-)

Over and out/Mamselamsen