.

Mamselamsen

torsdag, juli 17, 2008

Jag tror jag har varit mångalen i natt.

Fullständigt omöjligt att somna igår och vid halv fyra satt jag på balkongen och tittade på den stora runda månen. (Dock ylade jag inte... inte så högt i alla fall)
Mång
Jag hörde också hur någon var och länsade en container med pall på Grönvägen... i alla fall slamrade det kolossalt där. Och varför vet jag att det var just pall? Jo, för när vi gick förbi där häromdagen, såg jag det och sa till Stephan: Jösses vad ved det ligger där.

Jag ser nämligen ved överallt. Bl.a. när de slet upp en jätterot vid den blivande gatan tänkte jag på hur mycket ved det var i den. Jag kommer förmodligen att sucka, stöna och riva mitt hår över hur mycket ved det är i de tre jättealmarna framför stationshuset, den dagen de sågar ner dem. Herre Gud... det hade blivit ved för oss i tio år.

Synd att det redan är fullt med klabbar i verkstan.

Nähä.... mera kaffe!

Over and out/Mamselamsen, helt fel tidsmässigt idag.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Lilla ladyn skulle ha passat på att köpa många SJ-biljetter? Kan man prångla ut brillor via bloggen, så kan man väl göra detsamma med biljetter? Fast antalet läsare är säkert inte så stort att de lönar sig längre.

4:08 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Haha.... du är lite rolig du.

/Mamselamsen

6:40 em  
Anonymous Anonym tycker...

Fullmåne ja... jag var också vaken trots att jag rullat ner persiennerna... Månen är otroligt vacker. Det är dock inte jag dagen efter med tre påsar under ögonen och lust till ingenting./linda

9:35 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka