.

Mamselamsen

lördag, juli 19, 2008

Ibland får jag bara nog.

Jag brukar hålla mig väldigt uppdaterad om vad som händer i världen, men jag känner att jag har fått nog, nu för ett tag. Jag läser artiklar om det ena och det andra... sen läser jag olika bloggar för att få det vinklat på olika sätt. Ofta blir jag alldeles mörkrädd och det är då jag "stänger av" och börjar läsa "mode/kändisbloggar". Jag börjar bland de mest lästa på Bloggportalen.

Idag har jag hittat en ny rar blogg. Kenza! Jag har följt ett par andra av de som ligger i topp och sett hur de utvecklats... negativt. Så fort de blir väldigt populära och skaffar sig bloggcoacher och Gud vet vad, urvattnas de och känns väldigt trista och utstuderade.

Men Kenza hon fortsätter som hon alltid har gjort... verkar liksom skita i uppmärksamheten. (Nu kan jag inte påstå att jag tycker att någon av de bloggar som ligger i topp är särskilt kul... kan bero på min ålder... men tycker att det är bra att så pass unga tjejer har hittat ett sätt att ta för sig.)

Och varför är jag inte ute på "långa rundan"? Jo, så fort jag hade fått på mig träningskläderna, öppnade sig himlens portar.... och ut och stolpa i skogen som en blöt hund är inte riktigt min melodi. Jag väntar!

Over and out/Mamselamsen