.

Mamselamsen

lördag, mars 22, 2008

Blondinbellas blogg.

Det är mycket diskussioner om dessa modebloggar... och nu särskilt Blondinbella .

Jag går in någon i veckan och kollar om det finns något intressant... men förmodligen är jag helt fel målgrupp vad gäller intresse och ålder, för jag tycker den är skittrist. En liten överklasstjej som börjat tjäna pengar på sin blogg och med det så vill hon ta någon form av socialt ansvar, genom att "hjälpa" andra att göra likaledes. Tyvärr känns inte det "ansvaret" i mitt huvud särskilt seriöst, utan mer som något som hon blivit påtvingad av folk runt omkring henne... för att inte bli helt "bimboklassad".

Fast hon gör en hel del makalösa uttalanden... bl.a. annat i en dansk tidning, där hon på något vis ansåg att hon var Sveriges svar på Paris Hilton. Hahaha... jag har inte slutat skratta än.

Men i ärlighetens namn... hon stör mig inte ett skit, då jag inte är tvungen att gå dit och läsa. Att hon tjänar pengar på sin blogg genom reklam och länkar till reklam.... grattis! Det bevisar än en gång att världen är full av lättmanipulerade människor som klickar på allt hon vill att vi ska klicka på.

Så grattis Blondinbella, till dina intjänade reklampengar... du är ju supersmart.... genom att ha duperat en hel hög "fjortisar" och "hatare", då du tjänar pengar varje gång de går in på din blogg.

Over and out/Mamselamsen, som bjuder på de pengar hon tjänar på mig.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag säger som jag skrev i hennes blogg för ett tag sen, man får hoppas att hon blir vuxen nån gång.

9:15 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Anette: Hon är som jag var.... när jag var 17, visste även jag allt. :-)

11:31 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka