.

Mamselamsen

söndag, februari 17, 2008

Ang. Blondinbellas blogg.

Som av en händelse var TV:n på imorse och jag såg bl.a.den omdiskuterade bloggaren Blondinbella i soffan. Mycket kan man säga om den bloggaren... och så även jag. Eftersom hon varit omdiskuterad de sista veckorna, har jag varit inne och läst ett par gånger hos henne. En rätt trist och meningslös blogg.

Men!

Bruden är ju skitsmart... hon tjänar bra med pengar på en massa puckade "fjortisar" som som läser, sväljer allt och kommenterar: Naaaaaw... oh vad braaaaaa..... skiiiitsnyggt..... Guuuud vad du är snygg...... vill haaaaa...... vá gryyymt o.s.v.

Bloggen säger en del om bloggaren, men den säger än mer om läsarna när man går igenom kommentarerna. Skrämmande!

Over and out/Mamselamsen

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Hej!
Jag har sett att du har ett stort lager gamla glasögon som du säljer på tradera. Nu har jag startat en "glasögonblogg" Får jag sätta någon av bilderna på min blogg och länka antingen till din blogg eller till tradera. Jag tänkte tipsa alla som är ute efter retrobrillor. Jag känner igen massor av bågarna, jag jobbade hos Synsam för drygt 20 år sedan, näs jag var ny optiker. Det är jätteroligt att se dem igen! Angående märken (loggor) som finns på provglasen är de så gott som omöjliga att få bort (om det inte går med nageln) Glasen blir förstörda om man provar med aceton eller Tröd eller bensin. Du kan väl hälsa på hos mig www.brillor.blogg.se
Hej då från Åsa

2:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hej igen!
Nu kan du kolla, har satt in 2 bilder + länk & info. Du kan väl hållamig uppdaterad om det är något jag borde ha med på bloggen.

6:54 em  
Blogger Mette tycker...

Åh Herregud jag är ju totalt ute och vet aldrig vilken blogg det pratas om. Jag har fullt sjå med att läsa om Britney. Och Michael Jackson. Men nu får jag fan kolla den där bloggen då ....

3:18 em  
Blogger Tutte i blåbärsskogen tycker...

Men Mette då...... läser du inte modebloggar? :-)

/Mamselamsen

4:23 em  
Anonymous Anonym tycker...

Om det kan trösta någon så hade blondinen gått mig helt förbi också tills någon kvällstidning skrev om henne som en av de största bloggarna.

Jag tror inte jag tillhör hennes målgrupp om man säger så. Hm.

/PGW

8:22 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

PGW: Konstigt.... inte min heller. :-)

8:27 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Kanske samma metod som du använder i din blogg? ;-)

2:46 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Amanda: Vilken metod använder jag? Hm... fattar inte!

9:35 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka