.

Mamselamsen

fredag, juli 14, 2006

Det är underbart vilka erbjudanden man får i postlådan.

I våras ville ju Amelia locka mig till prenumeration, genom att skicka på mig ett jäkla "senilsnöre". Igår fick jag ett erbjudande från någon bokklubb som heter "Livskraft"... och för att locka mig rejält, hade de skickat med en blyertspenna... en sån där i trä som man ska vässa. Ooooaaaooow... hur lockad tror Ni att jag blev?

Men idag minsann låg det något riktigt lockande i brevlådan. Tydligen har jag kort-prenumererat på någon tidning, för jag fick det här. Vilken tidning, har jag ingen aning om.
Muthalsband liten
Jag menar... ska jag mutas, då ska jag mutas rejält. Och då krävs det mer än tantiga senilsnören och uråldriga träpennor.

Bara för att jag är +50, betyder det inte att jag sitter i en gungstol med glasögonen på näsan och löser korsord hela dagarna. ((Även om korsord är kul... ibland.)

Over and out/Mamselamsen, hysterisk antitant.

11 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

kanske det var Aktieagarna du kortprennade pa? Class?

5:48 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ilva: Nädu... där får man rejäla mutor... hela bartenderset och så... som jag gett till Camilla tror jag. Här holkas det bara rödtjut.

6:00 em  
Blogger Klimakteriehäxan tycker...

Det där var iaf klart bättre än senilsnöret!

6:00 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Jag har skaffat progressiva för att slippa snöret...
Och jag fick också den lockande pennan... om det åtminstone varit en stiftpenna...

Nog kan man få en och annan bra grej, men jag blev ganska förnärmad när jag hade min ärvda tunna gulvita ylleschal från 1800-talet och en dam frågade vilken bokklubb jag fått den från... antik och ej maläten, hur lyxig som helst...bokkblubb *fnys*

6:14 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Klimakteriehäxan: Har det redan runt halsen. :-)

Bloggblad: Vem har inte progressiva? Så du fick också pennan... vi är alltså rätt körda. :-)

6:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

snyggt värre!

8:14 em  
Blogger Humlan tycker...

Jag har fått TVÅ pennor! En från Livskraft och en från någon annan bokklubb (kommer inte ens ihåg vad den hette!), tyckte också att dom får muta mig lite bättre om jag ska gå på det. Men halsbandet var snyggt! Den mutan kan jag också ta... ;-)

9:06 em  
Blogger Anna tycker...

Fick oxå den där blyertspennan... livskraft hade väl kunnat skicka med en pennvässare också, en annan äger ju inga blyertspennor utan bara stiftpennor... Nä tacka vet jag bokklubbar som skickar kylskåpsmagneter och smörknivar, det är grejor det :-)

9:50 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Har alla kvinnor i Sverige, fått pennor men ingen pennvässare.

Man kan ju alltid staga upp blommor med dem.

9:56 em  
Anonymous Anonym tycker...

åh gud mamselamsen du och din man och er lätt utvecklingsstörde fosterson (?!) var med i min bakismardröm det var fruktansvärt! jag ska blogga om den så snart jag orkar tänka på den...

4:13 em  
Anonymous Anonym tycker...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

4:31 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka