.

Mamselamsen

onsdag, juni 07, 2006

Jag måste snart ändra uttrycket "Hela familjen bloggar"...

till "Hela släkten bloggar".
Josefina
Syrrans lilla "skata" Josefina har även hon startat en blogg... en gratis-blogg om "saker som växer". Den där saken som växer, är en hon och kommer att födas i Alice Spring/Australien om sådär 6 veckor. Såå, himla kul att nu kunna följa hennes och S liv där.

Blir den lilla nya bebisen lika ettrig som Josefina var när hon var liten, kommer hon att få att veta att hon lever. Jag glömmer aldrig när Stephan och jag var och hälsade på hela syrrans familj, när de var i farmors stuga på Gotland för trettio år sedan. Syrran har alltså fyra barn, alla med namn som börjar på J och det är mindre än två år mellan dem. Var Stephan och jag än gick, så var de där, med sina gälla stämmor. "HEJ, vad gör du?". Satt man på utedasset slängdes dörren upp: "Vad gör du?" Ville vi ha en privat stund i husvagnen "Vad göööör Ni... vi vill in". Ohhh... Stephan och jag var helt överens om att låta sterilisera oss så fort vi kom hem igen. (Fast nu gjorde vi inte det, tack o lov)

Jag tänkte på en sak när jag läste detta. Flickorna Gervide + annat efternamn, har en viss förkärlek att hitta kärlekar som kommer från andra delar av världen än Sverige. Vi har två Candadensare, en Österrikare... tja så har vi Camilla som är ständigt kär... det är bara föremålen som byts ut.. är de inte amerkanare, så är de norrmän, schweizare, engelsmän... fast just idag, tror jag hon är singel. Eller rättare sagt, sist jag pratade med henne var hon det i alla fall. :-) Det är bara Jessica som inte varit ute på den internationella marknaden än.

Jag tycker det är lite roligt att så många tjejer i släkten ratat den svenska marknaden, vad gäller utbudet av män. Snacka om att det kommer att bli mångkulturella släktfester och risken för inavel är obefintlig. :-)

Jag har varit och hälsat Josefina välkommen till den knäppa världen"Bloggalien"... jag tror hon också skulle gilla om någon annan också gjorde det.

Over and out/Mamselamsen, känner sig så internationell.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Va kul, men jag kan inte heller kommentera... *kram*

7:57 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag vet! Jag har mailat henne.

8:06 fm  
Blogger Gagga tycker...

Jag har kommenterat hos henne alldeles nyss. Värst vad ni är otekniska ;)

11:32 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gagga: Va... gick det?

4:49 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka