.

Mamselamsen

måndag, mars 13, 2006

Örnen har landat....

.... Kolla prickarna. Nu jäklar vet man var man har mig... på Slipgatan! Har sitter jag i Jessicas morgonrock och har nyss tryckt i mig en massa tapas på "Ramblas". Bild finns, dock vet jag inte hur man gor på denna datorn.

Resan hem gick bra, om man bortser från att taxichauffören i LA körde mig till fel terminal och jag fick mig en liten promenad på en halvtimme för att ta mig från terminal två till fem.

Sen gick det bra om man bortser från att det hela flygplatsen i Paris kryllade av kulspruteförsedda poliser och att halva flygplatsen av avspärrad efter ett bombhot. Japp, dät fick mig mig ännu en rejäl promenad för att komma till "min" terminal.

Sen gick det även bra om man bortser från att jag tjöt varje gång jag gick igenom "security". De scannade mig uppifrån och ner, säkert tio gånger och tittade på mig, som om jag var den värsta sortens terrorist. Men jag kan minsann ge Er ett gott råd, när/om Ni ska ut och flyga. Bär ALDRIG body med stålvajrar runt om midjan... de tjuter så förskräckligt... och det blir gräsligt pinsamt nar man inför en massa bistra säkerhetsvakter, ska visa och förklara, med tröjan uppdragen till armnhålorna varför man har en massa järnskrot runt diafragma, bara för att se smalare ut.

Men jag blev till slut, om än med viss tveksamhet, ivägsläppt och kom som sagt slutligen fram till Knivsöder och ligger nu slängd i soffan och överväger vilket alternativ som är mest lockande.... duscha eller sova.

Sova tror jag det blir, för jag kan ju inte lukta värre imorgon bitti än vad jag gör just nu... det är nått som är sant.

Over and out/Mamselamsen, som i alla fall ska leta upp tandborsten.

8 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag kan avslöja att jag såg dig och Jessica rusa igenom gången mellan centralstationen och t-centralen vid typ 19:40-tiden idag... jorå, välkommen till småstaden Stockholm ;-)

11:09 em  
Anonymous Anonym tycker...

Välkommen hem. Sov sött!

11:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tack!

Anders: Japp, det var vi! :-)

11:32 em  
Blogger Humlan tycker...

Ett helt äventyr att komma hem!
...och då har du ju en bit kvar... vad ska hända mer?

Skulle vilja se dig förklara varför du har järnskrot runt diafragman, när du ska sitta en massa timmar... *skratt*

11:36 em  
Anonymous Anonym tycker...

Välkommen hem!//Rita

1:09 fm  
Anonymous Anonym tycker...

härligt med prickarna på plats!

9:24 fm  
Blogger Batbut tycker...

Knivsöder! Men då är vi ju nästgårds. Nästan så jag kan känna vibbarna *S*

9:33 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag hade på mig ett par kalsonger med ett litet metallspänne i resåren då jag klev igenom metalldetektorn i Amsterdam för att flyga hem en gång. Tänkte inte alls på vad jag tog på mig på morgonen.
Det pep och så klev en två meter lång och en meter bred säkerhetsvakt fram och sa, kom får jag visitera dig! Han var väldigt noggrann och hittade till slut orsaken.

9:49 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka