.

Mamselamsen

lördag, januari 14, 2006

I´ve got TWO "dressingrooms"!

Läste just hos Maleandro att det är as-inne med "dressingrooms". "Dressingrooms" är väl en garderob man kan gå in i. I så fall har jag TVÅ!!!!
Garderob 1 liten
Garderob 2 liten
Att sen mina kläder måste dela plats med strykbräda, smutsvätt och extra sängkläder, behöver jag ju inte tala om. Och ska jag vara ärlig... liknar de mest två skrubbar.

Men visst... jag kan gå in i dem... så jag har "dressingrooms" eller ännu hellre "walking closets". F...n, det lät snyggt!

Over and out/Mamselamsen, som i alla fall gillar dörrarna som inte har handtag utan bara järnnycklar.

14 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Vilken ordning! Var har du dina kvalster?

Closet... påminner mig om ett kul missförstånd när jag var i USA -71. Blir nog en egen post om det hos mig...

6:02 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag har sån taskig kamera, så jag kan inte ta dylika närbilder på dem. Men de finns där.... det är jag övertgad om, för kattorna brukar sova lite överallt därinne.

Mycket kan vara i oordning.... men mina garderober är pedantiskt ordningssamma.

6:05 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det såg ut att vara ett trevligt lås på den där dörren! Jag gillar av någon anledning just sådana där lås, där nyckeln fungerar som "permanent handtag" och kontrollerar den "vanliga" låskolven.

Vad trevligt det hade varit om jag också haft sådana där lås på mina rumsdörrar! Sådana där lås brukar förresten, som i ditt fall, höra ihop med gamla, fina spegeldörrar. Mina dörrar är tyvärr för nya för det...

Den dörren jag använder mest (har också en "extradörr") har jag förresten satt magnetlås på - det är väldigt praktiskt när man använder rullstol: en lätt spänd fjäder som stänger dörren åt en, och en lagom stark magnet som håller den stängd. Vill jag ha dörren uppställd så har jag en magnet för det också... (Jag behöver väl inte säga att jag gillar magneter...?!)

6:09 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp, fattar att du gillar magneter. Hur ser din kylskåps dörr ut? :D

6:20 em  
Anonymous Anonym tycker...

Haha Mamsen, jag har 3 (tre!) "dressing-rooms". Det är underbart faktiskt att "gå in" i garderoben och leta efter kläder. För leta får man, bland väskor, extrakuddar, täcken, och lite annat smått och gott. Men som du säger, man har i alla fall ett dressing-room...

6:21 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp.... känner mig så himla lyxig på morgonen när jag går in där... och det är svinkallt. Mina "dressingsooms" är helt oisolerade.

7:11 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vi hade en dressingroom till våra kläder. Men nu är det bara sportprylar därinne.. Slalom, rid, skridsko, hockey, fotboll, cykel och allt där inne.. Du har ordning och reda ser jag. Snygg rock!

7:17 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vilken rock? Morgonrocken eller "rått-pälsen"?

7:25 em  
Anonymous Anonym tycker...

Det som kallas rock av dig:-) Visst kan jag ta rått-pälsen. Katterna här vill ha pälsen tror ja. Ska jag fota min sport dressing room?

10:03 em  
Anonymous Anonym tycker...

Har jag åxå, men när jag öppnar dörren, så ramlar det ut en massa!

10:16 em  
Blogger MB tycker...

Hmmm, får väl skryta med att jag iaf har skjutdörrar på mina fjuttiga garderober :-)) Tror jag ska hyra in dig som organisatör i mina garderober...hittar aldrig ngt jag behöver förrän 3 veckor senare....

10:45 em  
Blogger Knaster tycker...

Min humor har passerat nytt lågvattenmärke - jag har suttit och fnittrat en bra stund åt min mentala bild av gående garderober. Lite som i Disneys Skönheten & Odjuret.

Walk-in closet hettereju. Som Narnia! ;)

11:30 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

*fnittrar*

Vi låtsas att jag skrev med fonetisk skrift.

9:19 fm  
Blogger X tycker...

Jag tänkte precis samma sak som Cindy här ovanför. Walk-in måste det väl vara? Vi har tre stycken, varav en är av den större varianten.

11:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka