.

Mamselamsen

måndag, januari 23, 2006

En dag från ovan till en ovan. UPPDATERAD!

Ja, så blev det faktiskt idag. Planen var ju att ta mig till Kalmar och sitta framför en dator hela dagen. Men så blev det ju som sagt inte... bilen håller på att healas/startas just nu.

Vad gör man med en dag från ovan. Jo, man blir supereffektiv. Allt det jag hade tänkt att göra i helgen gör jag idag. Tvättar, får upp lampor i tornet, ringer en massa samtal, handlar, plockar undan, städar och om en stund ska det vankas nygräddade våfflor med mosade jordgubbar och grädde.

Promenad? Finns inte på kartan! Här blir det inga utomhusaktiviteter förrän kvicksilvret kommit en bra bit över nollan... och det lär visst dröja.

Jag fattar inte att jag bara KAN vara så sabla effektiv.... och då är inte dagen slut än. Gör kanske något stordåd framåt kvällen. Stryka eller så.

Over and out/Mamselamsen, som är ovan med dagar från ovan


Uppdaterad 15.25
Ingen healing i världen kunde återuppväcka vår bil. Så det blev istället iltransport till verkstan för transplantation. Vi får se hur det går.

Promenad? Ja!! Till bibblan... så nu har jag tre nya Cd-böcker på sängbordet. Tror jag ska börja med "Alkemisten". Är den bara hälften så bra som "Djävulen och fröken Prym" blir jag glad.

Over and out/Mamsan igen

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Jag hoppar mellan Helen Keller och Allkemiisten, den är underbar! Jag skulle vilja vara pojken.....
*sticker ut med grannen snart garn-projektet-på-gång*

3:43 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Lycka till med garnprojektet.

3:49 em  
Anonymous Anonym tycker...

Alkemisten tyckte jag var helt ok, men inte mkt mer. Absolut inte livsförändrane på ngt sätt som tydligen många i Hollywood verkar tycka.

4:06 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Henrik: Säg inte ordet Hollywood... jag MÅSTE till Californien snart! Denna vintern tar knäcken på mig.

4:49 em  
Anonymous Anonym tycker...

Http://www.paulocoelho.com - han har regelbundna kolumner under sidan "Warrior of light" läsvärd

4:50 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Jag håller visst på med Alkemisten, kommer jag ihåg nu. Rätt bra, som en söndagsskoleberättelse, eller nåt new age-aktigt. Ska läsa klart, men andra böcker (som är roligare) kommer ivägen.

5:46 em  
Blogger Krokofanten tycker...

Jag har läst Alkemisten på franska, vet inte om det skiljer mycket på översättningarna, men jag tyckte att den var fantastisk!!
Har ett annat tips också... Marc Lévy...
Jättefina berättelser, korta, lättlästa!

9:05 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka