.

Mamselamsen

onsdag, december 28, 2005

Pumping music!

Japp, den lilla damen (Linea) kom igår och självklart var vi tvungna att dra iväg och äta vår vanliga "julmat". Stor kebabtallrik, vilken ungarna säger är världens bästa kebab. Alltså hos "Lill-kebaben". Där hade vi lite språkförbistringar.... vilka vi löste till slut och Linea lärde sig något nytt. (Har lovat att INTE skriva om det här) *skrattar*

När vi kom hem åkte ju självklart gitarren fram och de sjöng stämmor med mer eller mindre lyckat resultat.... fast mest mer! Jag tror ta mig tusan de de fick till femstämmigt på sina ställen. Och när två personer får till femstämmig, då är de rätt bra alltså.
Dom sjunger järnet liten
Men man kan ju inte hålla på att sjunga hela tiden, så efter slingblekande (se Camilla) var det dags att fixa natthärbärge till Linea. Och de pumpade och pumpade och pumpade...... faktiskt alldeles lagom länge så att Millan kunde skölja ur slingmedlet och sen uppenbara sig i fantastiska ränder i håret.
Pumping liten
Dom sover fortfarande, men Stephan och jag har vinkat av Jessica. :( Och detta skedde efter en massiv jakt på Sessa, som minsann begrep att det var kattkorgen som väntade. Stephan fick tag på denna "hala ål" och det hela slutade med att Sessa gled ur händerna på Stephan och han låg som en "spladasch" på golvet. *fnissar* Men med gemensamma krafter fick vi till slut tag på henne när hon låg under en av sängarna. Om ingen har förstått det, så gillar inte Sessa sin korg.

Stackars, stackars Jessica åker till Stockholm till en lägenhet som måste renoveras och gigantiskt mycket jobb på tidningen... flera av hennes medarbetare ska till Las Vegas på någon form av mässa. Så deadlinen och skickningen vilar ganska tungt på hennes axlar. Jag gillar inte att hon ska behöva ha det så. Jag vill att hon ska vara HÄR och ha det lugnt! Fast då hade hon förmodligen fått tuppjuck.
Nu ska jag ställa mig under fläkten igen och bläddra genom några skvallerblaskor, som jag inte hunnit/struntat i att läsa under julen.

Over and out/Mamselamsen, i ett snöigt och snöande Nybro

6 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Uj, vad tidigt du är uppe! jag gick upp 9 och tyckte...okejdå, 9.20... att det var tidigt. Ska åka till storstan och shoppa, men jag tar nästa buss - det är totalt snökaos här.

11:09 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

ja, Jessica skull med tåget.

Här snöar det också... vilken tur att vi bor som vi bor. Bilen står stadigt parkerade vid Konsum.

11:23 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Hej! Måste bara kommentera ditt fotografi! Är tatueringarna äkta? För i så fall så är de otroligt vackra! Är det din dotter, eller hennes kompis? Väldigt, väldigt snyggt är det i alla fall!

7:27 em  
Blogger X tycker...

Så vitt jag vet är Lineas tatueringar äkta och det är alltså Millan, utan tatueringar, som är Mamselamsens dotter.

11:34 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tack Sabina!

11:50 em  
Anonymous Anonym tycker...

Tack Sabina och Mamselamsen för svaret! Och hälsa Linea att hon har mycket, mycket vackra tatueringar! Hon har ingen blogg med flera bilder i? Jag älskar att se bilder på tatueringar. Jag har själv sju stycken.

12:11 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka