.

Mamselamsen

tisdag, december 27, 2005

Idag kom den ordentligt vill jag lova. UPPDATERAD

Vaknade av alla plogbilar som körde förbi. Det blev alltså en vit jul... om än något lite försenad.
Snö den 27e liten
Hurra....vad jag är glad att vi inte bor i hus nu. Vi (Stephan) har ca 15 kvadratmeter att skotta... om inte grannen mitt över gården redan gjort det... det brukar han göra. Jag tror jag älskar honom och hans snöskyffel.

Jag kan berätta om gårdagen, att Camilla rätade upp sig och tog sig till Växjö på kvällen. Jag har "underbara" kort på henne innan hon piggnade till, men jag har dyrt och heligt lovat att inte publicera dom någonstans. =)

Så idag är det lite, lite, lite "operation städning" som gäller. Invasion ikväll av ungdomar alltså. Det känns lite konstigt att bo så här smått 120 kvadrat)... fast egentligen är det ju inte det.... men nu kommer vi att vara på varandra under hela kvällen. Tjejerna är vana vid att ta en del av boendet i besittning när kompisar kommer, men det går inte nu. Funderar starkt på en herrgård till nästa jul. Någon här på bloggen som har en som ligger och skräpar nånstans?

Over and out/Mamselamsen, som idag ska göra årets första snöängel.


Uppdaterad 11.05
Glömde.... vi har ju ett ställe till att skotta på. Hur kunde jag glömma det? Men det fixar min lille gubbe. Jag ska bara LATA mig och städa lite.

5 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Här ska också alla bilder godkännas innan de får läggas ut.

Förresten ska jag tacka dig indirekt från en kompis - jag köpte Amelia bara för att läsa om dig, men i en frågespalt blev kompisens bok rekommenderad: "Mobbad, det har vi inte märkt" (av Eva Larsson, Liber förlag, jag rekommenderar den också till alla som jobbar med ungdomar)Naturligtvis mailade jag henne och så blev hon jätteglad också!
TUR att det inte blir nån invasion här... här går vi bara och njuter av tystnaden. Och myser - tjockt med snö som kommit och som fortfarande faller.

10:31 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Vilken tur att du har mig! *skrattar*

Jag tycker det är skitkul när det blir invasion... jag sitter mitt i smeten och pratar (om jag får)

10:38 fm  
Blogger LipglossHeaven tycker...

Hej mamma!! VI kommer nangång runt 7 tiden...jag undrar bara...vart ska Linea sova?? Har vi nån madrass eller så??? TRÅÅÅÅNGT JUH!!

1:55 em  
Blogger anna tycker...

åååh, jag vill med ha m a s s o r med snö!

1:55 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Millan.... det är redan ordnat!

3:29 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka