.

Mamselamsen

måndag, november 21, 2005

Rapport från ett hemskans snorigt och bandagerat Hollywood.

Jahajaja... har precis pratat med Millan och där ligger hon nerbäddad och med bandage på ena handen. Ja, förkylningen kan man kanske inte göra så himla mycket åt, men bandaget... *suckar*... hon har bränt alla fingrarna på ångan från en kastrull med potatis, som hon skulle hälla av. Tja, vad ska man säga.... "Sådan mor, sådan dotter"!!!
Camilla i hatt liten
Som om inte detta var nog. Hon har tappat plånboken på Sunset boulevard också. Puts väck... kommer aldrig tillbaka! Så nu är hon både körkorts- och Visakorts-lös. Visat dock spärrat.

sjunga , spela piano och slå på trummorna denna veckan kan hon glömma. Håhåjaja... vad är det för gener jag har delat med mig? Jag kan inte bli sur, för detta kunde lika gärna ha hänt mig... och har gjort.

Over and out/Mamselamsen, som suckar och stönar och känner igen sig själv

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

http://manolo.se/?p=507 - den här krämen är ju t.o.m dyrare än din, plötsligt känns 600:- som en snikvariant... i jämförelse. *natti*

12:41 fm  
Anonymous Anonym tycker...

hej hej!
dotras reportage om MP3 var med i city i dag. Orätvist långa ögon fransar har hon. Riktigt bra skriver och lätta att fatta även för en sån som mig som bra läser Elle och Vouge ;-)

9:00 fm  
Blogger Humlan tycker...

Det är inte alla anlag och egenskaper som man vill lämna vidare till nästa generation...

1:13 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Nä... framför allt inte klantigheten!

7:13 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka