.

Mamselamsen

söndag, oktober 23, 2005

"My cup of tea"...

My cup of tea liten
även om det är kaffe. Söndagar borde alltid få avslutas vid datorn, med en stor kopp kaffe vid sidan. Ja, jag vet att man inte ska ha drycker vid datorer. Men Ebba har slocknat i sängen bakom mig, så det är lugnt.

"Tråksöndagen" är över och jag känner mig så vansinnigt duktig. Säkert sprungit 4782 trappsteg idag. Vad ska jag med en trappmaskin till, som har så fantastiska trappor. Motion helt utan att jag tänker på det. Asch... det var ljug! Jag tänker på det varje gång jag kommer upp och tungan hänger vid magen, benen krampar och jag inbillar mig att jag fått hjärtinfarkt.

Hur som helst... lugnet har lägrat sig och min make och jag sitter i var sitt rum, vid var sin dator och bara myser. Ibland går vi in till varandra och kollar om det finns något spännande på den andres skärm. Ebba ligger som sagt i min säng och försöker övertyga världen om att hon är en liten ängel. Pytt... "spel för galleriet" är vad det är. Snart hänger hon i gardinerna igen.

Over and out/Mamselamsen, som slapp göra sig i ordning för restaurangbesök. Fick maten hemkörd och serverad på silverfat... i alla fall ur aluminiumform. :)

6 Kommentarer:

Blogger Bloggblad tycker...

Vadå "går in till varandra och frågar..." Kan ni inte maila?

7:26 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

What? Har du mailat mig... har inte kollat mailen på ett par dagar. *rusar*

7:28 em  
Blogger Batbut tycker...

Men hallå! Du skulle kommit på 5 års kalaset. Flera flugor i en smäll... Barnbarn, motion, musik och kaffe! Och så hade Du fått träffa en tvättäkta fladdermus!

7:56 em  
Blogger Terése tycker...

Låtet som mig och sambon! Sitter också i varsitt rum med varsin dator, lugnast så! :)

7:58 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

batbut! Jag fick ju ingen inbjudan.
terese! Japp, och ibland träffas vi under köksfläkten för ett bloss.

9:04 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

bloggblad!!! Ahhh.... nu fattar jag!!! Det tog en stund innan poletten ramlade ner... lite drygt en och en halv timme. *skäms*

9:05 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka