.

Mamselamsen

fredag, oktober 21, 2005

IKEA, Budapest och ett.. två... tre...fyra glas vin...

vilken fantastiskt kombination.

1. Jag handlade ljus... och som planerat handlade jag ännu fler ljus. Samt ett gäng ljuslyktor... både stående och hängande. Dock bara EN påse värmeljus. Men jag köpte en "stake" i svart för värmeljus till födelsedagsbarnet (fotbollsänkans bror) Vi tände alla ljusen och tågade in, som om det var en giganisk tårta. Hans flickvän blev glad i alla fall.

2. Smörgåstårta, hemmagjorda Budapestbakelser, Napoeleonkakor (tror jag det hette) och minst "flyra" glas vin. Hell yeah... det blev party!!!

3. Massa karlar = mycket snack om hästar = gemensam V75 i morgon = 122 miljoner = att Sladdis och jag drar till LA och Las Vegas på måndag = tjugotre nya handväskor och femtiofyra par skor = vi är hetast i Nybban = "Klimakteriekärringarna rocks"!!!!!

Tja, det var väl allt!

Over and out/Mamselamsen, som totalt lämnar verkligheten... mne som trost allt vin stavrar smo en GUD!

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

9:24 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Förb...nat!...Spam igen! Måste jag alltså skaffa sånna där irriterande bokstavskombinationer jag också? "Shiiiiiit"! *tuggar lite på datorn*

9:30 em  
Anonymous Anonym tycker...

Du är i gott sällskap - välkommen till vinets elyseeiska fält.

10:17 em  
Blogger Bloggblad tycker...

nu skriver jag saaaaakta med ett enda välpåtittat finger,¨´... mitt vin var ocksp gooott.

10:52 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Halleluja....halleluja..hal... jag är i gott sällskap med herr och fru samt en dam i S-köping med välpåtittat finger. Skål! Fredagar med god mat och doftljus... UNDERBART!

11:39 em  
Anonymous Anonym tycker...

Snälla, skaffa inte dom där bokstäverna för att få lämna en kommentar,,,dom är otroligt jobbiga,,,jag struntar ofta i att lämna kommentar många gånger, för jag ser fan inte vad där står. Är väl inte svårt att "ta bort" spam?

4:12 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Rita. Jag ska försöka låta bli. Har ju trots allt bara fått några stycken. Jag tycker också att det är jobbigt med desa bokstäverna.

9:10 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka