.

Mamselamsen

onsdag, oktober 05, 2005

I morgon... rena drömmen.

Nu har vi blivit så duktiga, så nu får vi "jobba" på egen hand hemma. Till på tisdag ska jag ta reda på fakta om ett visst företag och sedan intervjua någon där om rekryteringsgången. Som vanligt gör jag det enkelt för mig. Jag väljer Iris-Hadar i Kristianstad, där syrran jobbar. Intervjun tar vi ikväll, när vi ändå ska snacka skit i telefon. Hon tyckte att mitt val av företag var superbt, då de jobbar på att få komma in i Kalmarregionen. Vad de sysslar med? Ungefär det samma som detta fast på ett helproffsigt sätt, med klienter som på något sätt har funktionshinder. Så det jätteprojektet med henne blir klart ikväll och sen är jag ledig ända till tisdag. Eller inte riktigt... vi ska samlas varje dag klockan nio, för mental träning och dra dagens visdomsord ur korgen. Jag tror jag dööööör!

Jag tror att jag skulle vilja ha vår handledares jobb. För tusan... resten av veckan fram till tisdag, jobbar hon bara mellan nio och tio. Hur gör man för att fixa nått sånt jobb? Alla tips emottages tacksamt.

Kursens slutmål är att jag ska ha gjort:

- Ett "Livshjul". Dygnsfördelning av Egen tid, Vila, Familj/relationer, Arbete. Oj oj oj...det kan bli riktigt knivigt, då allt går in i varandra. Men jag plockar fram de små grå och börjar procucera hjul på löpande band.

- "Målgubbe"!!!!!!! Jag ska rita en gubbe... obs! Jag får faktisk välja alldeles själv hur den ska se ut. Runt omkring gubben ska jag skriva olika mål i livet. Jag ska fråga om jag inte kan få slippa gubben och bara skriva ordinära listor... som jag är så himla bra på. Rita gubbar!!! Vad i he...ete är detta?

- Handlingsplan om vad jag ska göra sen. Tja, ett par månader kan jag ge dom, men sen vet jag inte. Vi letar ju lokal till vår "special-special-restaurang". Vår äffärsidé är super-duper hemlig... vi har jobbat på den sen långt innan vi sålde hotellet och vandrarhemmet. Iiii... det kommer att bli as-kalas! (Vilka underbara superlativ och adjektiv jag slänger mig med.) *skrattar högt* Kan det vara kursen som haft sådan inverkan på mig.

Nix pix... nu ska jag under andakt sätta i ljus i vår alldeles nytvättade kristallkrona. Och jag ska lägga band på mig, när jag hör utläggningar i morgon inom sociologins område... speciellt som de inte riktigt stämmer med böckerna. (Sociologi var nämnligen mitt huvudämne på högskolan)

Over and out/Mamselamsen, som har "optimistat" sig på alldeles egen hand efter "Vuxendagiset"

11 Kommentarer:

Blogger Theron o familj tycker...

Man tror inte det är sant? Rita gubbar och dra visdomslappar..? Stackars, stackars dig! *vindar med ögonen åt eländet*.

7:25 em  
Blogger Cornelia tycker...

Du skulle lätt kunna ta över "frökens" jobb och göra det mycket bättre.

7:28 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

cornelia! Faktiskt tror jag det.

mamma mu! Jag har gjort detta till en "grej" att kunna blogga om. Då känns det inte så himla trist längre. Jag har sett att vissa politiska bloggar har länkat till mig... så jag har ett jobb att göra här. Kan man få till en förändring genom att skriva här, så gör jag det gärna. Plus att jag har skitkul under tiden.

7:32 em  
Blogger linda tycker...

Nu har det kommit upp ett färgfoto varjefall.. dock inte det bästa :(

7:51 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Måste omedelbart kolla!

7:52 em  
Blogger anna tycker...

*asg* livshjul.....vart ska du lägga bloggen, och hur mycket tid tar det? eller du vill inte veta??

8:26 em  
Blogger Gagga tycker...

Jag vill se din teckning!
Bildfröken Gagga

8:32 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Gagga! Jag tror jag ska toppa gubben med ett huvud att Hitler eller Satlin... eller varför inte Idi Amin. =)

8:42 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Suck. Jag kanske skulle göra mig en liten målgumma? Får man veta vad man vill med livet då? Känner mig rätt mållös just nu... nä, förresten, jag ska gå och lägga mig. Det är mitt mål!

10:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Se där, Bloggis! Alltid en början. *skrattar*

10:52 em  
Blogger PGW tycker...

Kan du inte smyga in bus-lappar i den där lappkorgen? Med helt kryptiska små utrop på ...

Hähä ...

11:17 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka