.

Mamselamsen

onsdag, oktober 05, 2005

Betald promenad!

Det var skithärligt att gå denna promenaden i solskent. Efteråt dukade jag ut fikat. Faktum var, att de diskussioner som dök upp vid foten av slalombacken (ja, vi har en!) var skitbra. Vi pratade böcker... vilket jag älskar... "Da Vinci koden" flöt över i prat om religion... "Twin towers"... Tsunamikatastrofen... och prat om dålig kondition. Det verkade på en del, som om de inte går längre än till bilen, när de rör på sig. Men idag fick de minsann rör på påkarna... även om de till slut tog en annan slinga (2,5 km) för att komma tillbaka.

Så nu har jag bestämt mig för att sluta reta mig på kursens innehåll... den är ju som den är. Jag ska inrikta mig på att lära känna kursdeltagare i stället. För nu på eftermiddagen, när "fröken" inte var med, öppnade de sig mycket mer. Jag gillar att lära känna nya människor.

Så, jag gör min grej av det hela.

Over and out/Mamselamsen... som skapar nya bekantskaper.

8 Kommentarer:

Blogger Ilva tycker...

Du skulle kanske kunna anordna en revolt....

3:51 em  
Blogger Lyckliga Grodan tycker...

nya människor är alltid spännande.. på det ena eller det andra viset...

3:52 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Gå du din kurs och håll mungiporna uppe! Själv har jag klistrat upp mina för att inte visa hur det känns när jag sitter i löjliga och för mig helt ointressanta konferenser. Jag konfererar nästan lika mycket som jag undervisar. Förmodligen kommer detta av att "alla" var avundsjuka på lärare som slutade så tidigt om dagarna. Ingen såg ju när vi planerader. Så nu måste det hittas på en massa saker i skolan så att vi får samma arbetstider som "vanliga" löneslavar. Och då konfererar vi...

4:20 em  
Blogger hanna tycker...

Bästa tänket tror jag också. Det blir vad man gör det till - och är det en korkad aktivitet så slå dövörat till och gör din grej! Jag hejjar på dig och kaffegruppen! :)

4:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Bloggis! Jag gör som du!!

4:57 em  
Blogger PGW tycker...

De släppte ut er på egen hand en hel eftermiddag alltså, det var värst ;-)

5:29 em  
Anonymous Anonym tycker...

Är lika frågande som PGW, fick ni verkligen gå ut, utan övervakare??

6:30 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Javisst sirru!!! Undrens tid är inte förbi. *asgarvar*

6:50 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka