.

Mamselamsen

lördag, augusti 13, 2005

Är det inte Carolina Kuft, så är det min älskade idrottsman.

Han obrukbara "kastarm" är nästan åteställd idag. Han haltar bara lite på den. =) Återhämtningen måste bero på alla behandlingar jag gav honom igår. Jag tror att omtanke, högläge, en påse Polly och en dubbelvikt stödstrumpa var en riktig mirakelkur.

Men nu är första tävlingsdagen här och han kommer att ha det minst lika tufft som Stefan Holm. Det regnar och blåser. Men min "hårding" fixar det eftersom han klätt sig enligt lager-på-lager-metoden. Sen har han snott min regnjacka och mitt leopardmönstrade paraply också. Han har nyss åkt iväg till uppvärmningsbanorna för att kasta in sig. Sen är det bara dagsformen och starkaste psyket som avgör vem som blir svensk mästare i kubb. (Han blev det år 2001)

När jag vaknat ordentligt till liv och "satt på mig ansiktet" ska jag ner och "coacha" honom hela dagen. Jag ska stå vid sidan om och vifta med armarna, för det har jag sett att de gör på TV. Och viftar jag bara rätt, tar han nog hem spelet. *hybris*

Over and out/Mamselamsen, snorig med glad ändå

2 Kommentarer:

Blogger anna tycker...

oh, jag ser mamselamsen i ösregn med guldskor, leopardmönstrat paraply, gigantiska solglasögon ivrigt sjungandes hejaramsor! hur kan man förlora med ett sådant stöd?

10:16 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jamen...han har ju snott mitt paraply.
jajamen...min GULD-sneakers blir det idag!
Och jag ska sjunga "Somewhere over the rainbow..." Varför? Inte en aning, men vackert blir det säkert. =)
Solglasögon? Möjligtvis för att dölja min blodsprängda ögon.

10:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka