.

Mamselamsen

söndag, juli 24, 2005

"Huka Er, gubbar och kärringar. För nu smäller det"! Uppdaterad.

Japp... japp... japp! Nu ska här stavgås! Jag smyger bakvägar ner till skogen, så jag slipper okvädingsord, som "Vandrande pinne" och liknande.

Har jag inte hört av mig till klockan 14.00, har jag förmodligen villat bort mig i de Småländska skogarna och det är bara för Er att ringa 911... eller Nä.....112, menar jag förståss. =) *traskar med mycket bestämda steg mot ytterdörren och "grabbar" stavarna i farten*


Klockan 11.51
I´m Back!! Ingen vilsenhet här inte. Har skådat både skogen, Mörtvägen, Sikvägen och Korpvägen. Det är precis som du säger bloggblad: Man sjunger väldigt bra när man går. Det blev både "Vi går och går och går...", "Killing me softly" och "There´s a place for us". Man kan undra om det var ett undermedvetet val av låtar... men de bara ramlade över mina läppar, medan jag mycket målmedvetet spatserade över stock och sten.

Det kändes rätt bra att gå med stavarna... inga okvädningsord... såg faktiskt ingen alls.

När vi hade Bettan, vår gamla golden, hade jag alltid anledningar att ut och gå. När hon försvann, blev jag en "soffpotatis". Jag provade att promenera utan hund, men tyckte att folk tittade på mig. Ingen normal människa är ute och går utan anledning.... bara "fönstertittare" och så. Så mitt gående avstannade totalt. Men NU!!!! Nu när jag har stavar i händerna, kan folk se att jag går "for a reason". Känns riktigt, riktigt bra, om än att jag sitter här och är genomsvettig på ryggen.

Nu finns det säkert dom som undrar varför jag inte går med min älskade make. Nä, det går inte, för han tycker att motion är "dj....igt överreklamerat". Det kan han säga, som förmodligen har en ständigt inneboende binnikemask, som käkar upp hälften av vad han stoppar i sig.
/Håhejoj dådå.

12 Kommentarer:

Blogger PGW tycker...

Jag vill ha en bild på den energiskt stavgående Mamselamsen! Full fart över stock och sten, så lingonris och älgar sprutar åt alla håll! Den bilden skulle du få fantastisk statistik på, jag lovar :-)

11:51 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

*fnissar* Foreget it, baby!!

12:12 em  
Blogger Ilva tycker...

a vad jag haller med din man! Trots att jag inte tycks inhysa nagon binnikemask tyvarr...

12:52 em  
Blogger anna tycker...

vad du är duktig =D

2:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

Vad duktig du är!

Med eller utan högklackat?

Här är det systemuppdatering på blogg.se till måndag...suck...

2:23 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

tant monika! I joggingskorna som inte för vistas inomhus!

2:49 em  
Blogger Bloggblad tycker...

Snart kommer du att få höra andra kommentarer än de där om hur du vallat, folk kommer att säga: Åh, vad duktig du är, tänk om jag också...

7:15 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag håller just på att övertala syrran/Tina att börja med det.

7:21 em  
Anonymous Anonym tycker...

Åååh, stööön - jag har så himla ont i bena och det känns som potmos i huvet, men det klirrar bra i midjeväskan (om nu sedlar kan klirra ?!). Två dagar på marknad. Det räcker inte med dagar, det är nätter också! Utrustad med pannlampa springer man från stånd till stånd och letar efter de ultimata fynden - hittade INGENTING jag ville ha! Svalt gjorde jag också för en varmkorv med bröd kostader 25 spänn!!! Men kul är det!

Jag ska titta på dina stavar sen när jag hälsar. /Tina

6:38 fm  
Anonymous Anonym tycker...

... hälsar på.

/Tina igen

6:39 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Du kunde ju tittat in för en vätskekontroll...;-)/MITA

6:35 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

MITA!.....Oh...vad roligt att hitta en granne här. Shhhh.... berätta inte för nån vem jag är. Jag jobbar på att bli en ny Greta Garbo. =)

9:11 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka