.

Mamselamsen

måndag, juni 06, 2005

Nationalist med platta öron.

Nu är vår allra, allra första Nationaldag snart till ända. Och det känns så himla bra att kunna få vara stolt över att vara nationellt svensk. Till skillnad från statligt svensk.

För mig är nationellt svensk en känsla för Sverige, samhörigheten, naturen, vädret, människorna, traditionerna o.s.v. De har inget med det politiska styret i Sverige att göra.... tack o lov.

hurra att jag är svensk!!! (Även om jag har en ful-gul tröja på mig, med nagellack på höger bröst.)

Snackade länge med syrran i telefon ikväll. Självklart om hennes "äckliga lilla nya barn-barn" *avunsjukan lyser illgrön om mig* Hennes barn-barn Emil har begåvats med mor-fars-fars öron. "À la vingmutter". Syrran påstår att även hon har detta. Brorsan har det definitivt. Men inte jag. Mina ligger så slimmade och fina tätt intill huvudet. Hur kommer det sig? Jag har som vanligt en fantastisk teori om detta. Det är faktiskt tack vare Telia, som jag har platta öron.

Sitter man med telefonluren tryckt mot örat ett par tre timmar per dag borde det väl hända något. Om jag trycker in örat 1176 timmar per år, borde det nog resultera i platta öron. Ja, så är det!!! Tack Telia!

Stephan.....skäll aldrig mer på mig när telefonräkningarna är höga, för du har en fru som bär upp Nybros vackraste öron./Hohejoj dådå.

5 Kommentarer:

Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

9:58 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Man kanske borde gör någon form av kategorisering av dessa öron. Att "facka" dom. =)

9:58 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag undrar bara då hur mina själsförmögenhter ser ut då? Jag har ju gått från örontyp till en annan. Lite schizofren kanske?

12:08 em  
Anonymous Anonym tycker...

Alltså ... Mina öron ser inte lika ut. Kan det bero på att höger öra är telefonöra, dvs slimmat, medan vänster öra är som en omvänd tratt. Jag tror att det beror på att det som kommer in genom höger öra kommer ut med en rasande fart genom vänster. Undrar hur mina hjärnhalvor ser ut?
Kram från hon du är avundsjuk på, Emils mormor!

12:22 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag har alltid trott att det är "tvärdrag" i huvudet på dig. Men nu fick jag det bekräftat =D /Syrran

2:51 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka