.

Mamselamsen

måndag, juni 06, 2005

Nationaldag idag.

Idag ska vi för en gångs skull gå ut och vara med i festligheterna. Varför vi firar denna dag har jag bara en svag aning om. Det var någonting med Gustav Wasa. Men det spelar ingen roll, för ska jag vara riktigt ärlig, har jag egentligen ingen aning om varför vi firar Pingst heller. "But what the heck", lite trevligheter i vardagen är alltid välkommet.

Jag tycker att det vore väldigt "morsomt"om man kunde lägga alla skolavslutningar på denna dag också. Vilken fest det skulle bli!

Ska snart rota i genom garderoben för att se om jag kan gå lite i blått och gult idag. Har en svag aning om att det nånstans till höger i garderoben ligger en gul tröja, som jag köpte för att antal år sedan men nog aldrig använt. (Gillar inte gula kläder!)

Ebba von Sydow versus Mamselamsen
- Den där morgonrocken....Asch,Ni vet.
- Samma skit-grå tofflor som igår.
-Underkläder. Nått beige, som tappat lite i form, efter att trosorna åkte med i en tvätt på 90 grader.


Uppdatering. 11.20
Efter mycket letande hittade jag den gula (fula) tröjan. Den låg under alla träningskläder som inhandlats under alla de anfall av tränings-noja, som emellanåt ansätter mig. Behöver jag påpeka att dom är oanvända?

Jag undrar när jag tittar på min gul-fula tröja hur jag egentligen bär mig åt när jag målar naglarna. Det var nagellack på den OCKSÅ!!! Jag menar, så stora bröst har jag faktiskt inte, så dom skulle behöva "lägga näsan i blöt" på mina nylackerade naglar hela tiden./Håhejoj dådå.