.

Mamselamsen

tisdag, maj 31, 2005

Luddigt och rutigt nagellack.

Satt igår kväll och gjorde absolut ingenting. Då kom jag på, att det var ett ypperligt tillfälle att måla naglarna. Aceton....bommul...fila....nagelband bort....måla ett lager...måla två lager...måla tre lager. Och sen är det som f..n flyger i mig. Detta händer varje gång.

Så fort nagellacket är på plats för att få torka i lugn och ro, får jag hux flux så mycket grejor jag absolut måste göra. Med spretiga fingrar plockar jag in disken i diskmaskinen... ooopps, där kom jag emot nått
Hänger tvätt, med lika spretiga fingrar. Detta resulterar i ludd på min rosa naglar. Sen går jag och lägger mig och stoppar händerna under kudden. Och på morgonen när jag vaknar, kan jag tydligt se tygstrukturen avspegla sig på alla mina ny-manikyrerade fingertoppar.

Så här sitter jag med luddiga, repiga och rutiga naglar.

4 Kommentarer:

Blogger The Female Dinousaur tycker...

Hihi! Snubblade över din blogg och har läst runt och skrattat en hel del.
Det där med nagellackandet känner jag igen. Gjorde själv jättelånga lösnaglar förra veckan, bara för att, så fort de var på plats, inse att man kan inte ha småbarn och långa naglar samtidigt. Något måste bort. Det fick bli lösnaglarna.

Kommer säkert tillbaka och läser mer igen. Vi ses!

10:21 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Har själv aldrig haft lösnaglar...men när jag åker över till min lilla "Skata" i Californien i september...då jäklar ska det bli klor som heter duga.

10:29 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Innan du tog dig före att måla naglarna - åh gudoliga sysselsättning! - gjorde du ingenting. Det vore spännande om du gjorde något utvik kring just "att göra ingenting". När blir ingenting någonting? Och hur kan man veta att man gör någonting?

10:32 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag ska utveckla detta...kanske i eftermiddag.....vem vet. Jag är specialist på att göra "absolut ingenting" *ler*

10:39 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka