.

Mamselamsen

måndag, maj 30, 2005

Böcker: Ett jäkla ok...ibland.

Jag älskar mina böcker. De är, som ett av alla min bevingade ordspråk, "More is even better". Dom är underbara, ända tills man ska flytta. Har nu packat sju ICA papperskassar "knökade" med böcker, och det syns nästan ingenting i bokhyllorna. De verkar lika fulla som förut. Nu står kassarna staplade i förrummet och väntar på att bli instuvade i bilen, för att därefter bäras upp till vinden på fjärde våningen i vårt nya hus. När vi väl har flyttat in, ska de ner från vinden igen. De ska packas upp, dammas och sorteras i någon form av ordning för att jag ska hitta i mina bokhyllor någon gång i början av september. Måste bara påpeka att jag tror att minst ett par hundra kilo är ungarnas barn- och ungdomsböcker. (När ska Ni hämta dom då?)

Men som den obotligt positiva människa som jag är, försöker jag se kånkandet av dessa böcker upp och ner, som någon form av body-building. Kanske slutar med att jag blir en kvinnlig om än åldersstigen Arnold Schwarzenegger (stavas det så?) i slutet av sommaren.

Ebba von Sydow versus Mamselamsen:
-Vita linnebyxor. Fortfarande hyfsat rena. Rea förra året. 129:-
- Svart-vit top. Lindex häromdan. Rea! 129:- Jag ser jättesmal ut i den.
- Beige "snabelskor". Stephan kallar alla spetsiga skor för det. Rea några år sen
- Och självklart, mina "erotikdödare"
- Svart Chanelväska. Jätte-fejk! Inköpt i Fashion district, LA. Där säljs garanterat inget äkta. Men cool är den.

Mina lockiga ögonfransar har inte helt ramlat av, men dom är bara hälften så långa på vänster öga. Så där sparar man in mycket mascara!!

Idag har jag skakat hand med våra TVÅ kommunalråd här i stan!! Jag ska inte tvätta händerna på flera veckor...eller......... det är kanske just det man borde. Dom och ett gäng andra "Slips-Nissar" kom till jobbet för att kolla att vi verkligen gjorde nått vettigt. Man kan bara spekulera i vad de kom fram till. Jag skiter egentligen i vilket, för jag har världens roligaste jobb. Om Ni inte tror mig, kan Ni bara gå in och titta på www.qualityperformance.se Kolla in den gulliga tidningen Piggelin...det är den jag jobbar med just nu.

PS. Amelie! Är det dags för löneförhöjning nu? =) DS

2 Kommentarer:

Blogger Jenny tycker...

Jag tycker du verkar vara värd din vikt i guld. Både som mamma, modeskapare och medarbetare.
Lycka till med lönehöjningen

12:28 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Tja...det var ju du som sa det. =)

Modeskapare? Du skulle se mig nu. *fnissar* K-rufs, en alldeles kolossalt "vacker" blank morgonrock med gråa rosor på. Min leopardmönstrade är i tvätten.

But, what the heck...min man älskar mig i alla fall.

8:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka