.

Mamselamsen

onsdag, juni 08, 2005

Mamselamsens helt ovetenskapliga teori.

Har precis kommit ut ut duschen och smöjt in mig med en alldeles underbar och kladdig lotion från Shiseido. När jag smörjde som värst kom jag att tänka på en sak.

Alla dessa krämer som framför allt vi kvinnor smörjer in oss med under en livstid.....Var tar det vägen? Den bara "slurpas" upp av huden och är borta. Men jag VET nog var den är!!!! Den samlas under skinnet på magen. Det är därför som vi kvinnor får "fettiga" magar, vart efter åren går.

Så om jag hamnar under kniven hos en patolog nån gång, kommer han att få sitt livs överraskning när han skär upp min mage. Ut kommer det att välla alla former av krämer i en enda salig röra. Jaa, så är det!

Ebba vs Mamselamsen
Outfit just nu.
- Nu är Ni nog nyfikna på om mina skitgrå tofflor är på. Men Nej! Inte ens min "vackra" morgonrock. Jag är faktiskt spritt språngande naken. Nja...jag sitter på ett vinrött badlakan (inköpt nån gång på åttiotalet) och väntar på att min bodylotion ska "slurpas" in i........magen!

10 Kommentarer:

Anonymous Anonym tycker...

hahaha. Så det är därför ;-)
Nu är bara frågan, vem smörjer in mig i hemlighet då...för jag verkar också ha fått en massa hudlotion på mig de senaste åren :-)

4:48 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Det har legat och smugit runt i dig, ända sen barndomen, när din mamma och pappa smörjde in dej med både det ena och det andra.

5:56 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hjälp..så är det säkert. Hmm ja min hustru får nog ha sin hudlotion i fred i fortsättningen. Måste ju tänka på figuren... ;-)

6:35 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Då vill jag INTE veta vart allt hårspray tagit vägen, som man besprutat sitt hår med under årtiondenas lopp (oh, ljuva 80-tal!)...

9:17 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Kan på nått vis hamnat på baksidan av överarmarna..det s.k."gäddhänget". Inte helt säker.

9:40 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Ja...och helt vetenskapligt belagda är dom också. *ljuger så jag tror mig själv*

10:22 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag har kommit på en bra grej - en smal svart body - inga bilringar här inte! När jag förevisade den för min diskande man sa han med ett otydbart uttryck i ansiktet: Det var skillnad! Jag undrar vad han menade egentligen?! Inte har jag använt så mycket lotion?! I vart fall känner jag mej JÄTTEFIN i min nya svarta body! Guess who?

10:51 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jag vet, Syrran! Du fick t.o.m. midja!!!!

7:34 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Oj! Fortsättning på teorin: Kvinnor smörjer sig med kräm. Män gör det inte. Kvinnor har celluliter... Sug på den. *måste vila en stund*

8:40 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Celluliter beror bara på att det är olika sorters krämer som vägrar att blanda sig. Därav lite avstånd emellan = gropar = celluliter.
Kan nån ge mig Nobelpriset snart!

10:00 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka