.

Mamselamsen

tisdag, juni 07, 2005

Det kunde lika gärna varit en kniv!

Idag är jag inte ett skit "putslustig". Bara chockad och jävligt skärrad. Jag tar det från början.

Vi har en man här i Nybro, som är kroniskt psykiskt sjuk. Alla/de flesta i Nybro vet att man måste hålla sig undan honom, för man vet aldrig vad han kan hitta på. Men likt fördömt tillåter kommunen/omsorgsförvaltningen att han vistas fritt på gatorna här i Nybro.

Det som hände var: I fredags var jag uppe på stan och stannade på gågatan, för att prata med min man i mobilen. När jag står där, känner jag att någon bakifrån smeker mig över skinkorna. Jag blir vansinnig och börjar skrika. Självklart var det denne man. Han bara skrattade och sa att han bara skojade. Sen gick han bara. Jag kände mig äckligt skändad. (Det finns bara en person som får ta på mig utan att fråga, och det är JAG!) Jag vidtog inga rättsliga åtgärder då.

Idag var jag på biblioteket och när jag går ut därifrån, står samme man där. Han går emot mig. Jag sätter upp ett pekfinger och säger: "Passa dig!" Och jag tror att han går tillbaka. Men ICKE! När jag står vid gatukanten för att gå över gatan, får jag en hård spark i ryggen. Och nån som väser: "Ska vi slicka fitta?" Vem tror Ni? Jo, samma man. Jag blir så chockad att jag bara tar mig till bilen. Kör upp på till bankomaten, där jag ser samma man igen, trakassera ett par i 70-års åldern. Jag hör inte vad som sägs, mer än "Jag bara skojade".

Jag körde hem och ringde polisen i Kalmar (här är ju "aldrig" öppet) . Där fick jag reda på att jag var nummer två idag som polisanmält honom. Nu väntar jag på att polisen i Nybro ska ringa mig. Samt att chefen för omsorgsförvaltningen i Nybro ska ringa tillbaka.

Jag vet att han har blivit polisanmäld ett antal gånger förut. Men inget har gjorts! När ska de ansvariga förstå att den här mannen är FARLIG!! Fast det är väl enklast att göra som strutsen.

Jag sitter nu här och är gråtfärdig. "Tänk om det hade varit en kniv i stället för en spark, vad hade hänt då?"

Han måste bort från gatorna, för jag har ingen lust att gå omkring och vara rädd för att sen sån sjuk djävul ska få tillfälle att skada någon en gång till.

Men som sagt, jag väntar på samtal från polis och omvårdnadsförvaltning. Jag håller det hela öppet för uppdateringar här.

14.31
Nä, han(omsorgen) ringde inte upp, utan jag fick göra det istället. Han lyssnade och berättade sen att han skulle ta kontakt med psyk i Kalmar, samt polisen. Tja...så får vi se vad som händer.....om det händer nått.

14.38
Han ringde(omsorgen) tillbaka och berättade att psyk i Kalmar och polisen är sammanförda.

17.09
Nu har jag sovit en stund. Det skärrade ledsna har nu gått över till ilska. "Nobody fucks" med Mamselamsen!!

19.54
Ingen från polisen har hört av sig!!

21.20
Jag är tillbaka till mitt "gamla" jag!! Jag säger bara: "Let kick some ases!"

23.41
Ingen polis har hört av sig!! Skiter dom i det?


Out fit just nu.

Ebba vs Mamselamsen
- Skor. Jag är rädd att säga det. Men det är mina skitgrå tofflor. 3 paljetter kvar!!!!!!
- Blå linnebyxor. 4 år gamla. Har några mystiskt brandgula fläckar på vänster knä.
Nagellack??
-Rosa tröja i acryl från Gina Tricot. 149:- (Har fem stycken)
-Svart BH från Lindex. Riktigt jä...la sexig om det inte hade varit för...
-Magtryckare. Beige. Minst 20 år gammal. Får figur som en Adonis......eller....Nej, som en PUDRA. Min älskade make säger alltid att jag är hans PUDRA. Jag har alltid tyckt att det har varit gulligt, tills jag förstod att PUDRA var stormens gudinna i nån grekisk-romersk mytologi. Hmmm....undrar vad han menar med det. Jag, som är så otroligt mjuk, följsam och tillbakadragen. *fnissar alldeles hysteriskt*
-Höll på att glömma mina undersköna nylonknästrumpor. Nä det blir nog inte mycket älskog i denna outfitten i kväll. *suckar*

11 Kommentarer:

Blogger The Female Dinousaur tycker...

Usch, det där låter otäckt. Som sagt, det kunde lika gärna ha varit ett vapen i händerna på den där mannen. Det måste väl kunna gå att tvångsomhänderta farliga människor? Eller måste man vänta tills de "gör något"? Nu tycker ju jag att antastande och sparkande ska klassas som att "göra något", så... Hoppas att något händer. Vi vill ha uppföljning!

3:11 em  
Anonymous Anonym tycker...

Jag blir så djävla arg och rädd. Tänk att det finns farliga människor runt omkring oss. Människor som är beredda att skända och skada. Mina tankar går till Anna Lind. Det ju en sjuk människas dåd och ett samhälle som inte tog sitt ansvar.
Nu JÄVLAR hoppas jag att den här personen tas om hand så att vanliga sociala människor kan gå utomhus utan att vara rädda för sin liv!
Tänk - i värsta fall hade jag misst min syster!
Jag är skitförbannad och rädd att mer ska hända.
Kramar från din upprörda syster.

4:25 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Jo då uppföljning blir det allt. Polisen har fortfarande inte ringt.
Och jag vet en som ska köpa nytt pepparspray när jag kommer till USA.Mitt första har jag gett bort till någon som jag ansåg behövde det mer än jag.

5:09 em  
Blogger The Female Dinousaur tycker...

Voodoo-dockan var annars ett bra komplement. Jag kan be min dödsmetallrockande kille nedkalla några demoner också.

Nu får du verkligen ohejdad reklam i Skugges blogg! Kul!

:-)

10:53 em  
Anonymous Anonym tycker...

Hahahahaha, helt otroligt levande beskrivning av dina outfits. Jag kan riktigt se dig sta dar framfor spegeln om mora och verkligen tycka att det ar dretsnyggt! Helt klockrent! Bra lasning for oss dessutom! Stor kram fran Viktoria.

11:30 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Japp....*tar fram min gamla Barbie docka och sticker den full med knappnålar*
Låt honom nedkalla en och annan demon!.
Herre Gud, nu måste jag gå och lägga mig. Efter att ha blivit bjuden på tre Cuba Libre av min make måste jag ta mig upp för trappan och knoppa in lite till nån avslappnande CD-bok.D.v.s. inga mord, inget blod ingen action.

11:32 em  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Viktoria! Huuuu....vilken äckligt slät mage du har! *grön av avund*

11:34 em  
Anonymous Anonym tycker...

Barbien ar ingenting! Gar ingen jamn match mot brudarna pa www.victoriassecret.com kan ja lova! (Och vi har allihop slat mage om man drar in den i ratt ogonblick. Dock ar den likt forbannat lika luden som innan..) Sov gott!

12:00 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

När jag drar in min mage blir den ganska platt också....dock tämligen skrynklig. *skrattar*

8:47 fm  
Anonymous Anonym tycker...

Åh så kul du beskriver dina kläder :-)!

11:00 fm  
Blogger Vi på Kantarellen tycker...

Då skulle du se mig nu! *fnissar*
Spritt språngande naken...ska in i duschen.

2:14 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka